Home Accessoires 1 short 4 summerlooks

1 short 4 summerlooks

Op vakantie draag ik het liefst een short, lekker comfi en het je kunt het naar iedere gelegenheid wel aan. How to dress de short voor in het vliegtuig, het strand, de stad en een beachparty?


Airplane modus.
Ik kies voor een lekkere warme trui met een t-shirt eronder voor als je het vliegtuig op de warme bestemming uitstapt. Sneakers en een big bag met al je leesvoer voor onderweg.


Beachy.
Voor naar het strand kies ik voor een mooie bikini (ik draag nooit een setje, maar mix verschillende bikini’s) een luchtige en doorschijnende blouse en slippers. Natuurlijk hoort daar ook een huge strandtas bij en een zonnebril.


Shopping day.
Als ik ga shoppen combineer ik de short graag met een kanten kimono en mijn fifties flower bikinitop functioneert hierbij als een soort van crop top. Met slippers en een mini schoudertasje  met neon kattenkoppen (kinderafdeling Zara, vond hem zo cute) is de look af.


Parteh!
Eén paar hakken in de vorm van wedges gaat altijd mee voor een avondje uit. Ik combineer de short met een lichtgrijze top met kant, een see-trough clutch en een bohemian headpiece (diy staat binnenkort op Fashionista). Ik hou van simpel.

Wat is jouw fav vakantie item?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.