Home Accessoires 7 x de leukste opbergaccessoires voor je make-up

7 x de leukste opbergaccessoires voor je make-up

Mascara, oogschaduw, nagellak, bronzer, … Een uitgebreide beautycollectie hebben is leuk, maar waar blijf je in godsnaam met al die potjes, flesjes en tubes? Dankzij deze zeven opbergaccessoires heerst er weer wat orde in de chaos; wat je ochtendlijke beautyroutine alleen maar ten goede kan komen. Want hoe beter je alles terugvindt, hoe sneller je de deur uit bent. Win-win!

1. Acrylic, c’est chique!

Deze make-up organizer uit acrylic van het Deense merk NoMess bestaat uit compartimenten van verschillende groottes. Handig voor grote poederdozen en miniflesjes nagellak dus.

€ 44,00, verkrijgbaar bij Huiszwaluw in Gent,  Amandine in ’t Stad in Antwerpen, Zut in Knokke en OUI in Hasselt. 

2. Pink Perfect

Deze kartonnen doos van de Tjena-lijn van Ikea helpt je alles van kleine bureauaccessoires tot make-up en haarspelden netjes op orde te houden.

€ 4,50, bij Ikea

3. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Dankzij deze make-updoos met verschillende vakjes van Flying Tiger heb je ook altijd een spiegel bij de hand. Win-win!

€ 10,00 bij Flying Tiger

4. Trendy transparant

Met deze Godmorgon-set van 5 transparante doosjes mét deksel hou je al je make-up gescheiden. Geen chaos meer in je badkamer dus!

€ 9,99 bij Ikea

5. Signed, sealed, delivered

Dit crèmekleurig potje van gecraqueleerd aardewerk is met zijn deksel ideaal om watjes in op te bergen. Zo komt er geen stof aan je watjes én het ziet er leuker uit dan wanneer ze aan een haakje hangen in hun plastic verpakking. We like!

€ 14,99 bij H&M Home

6. Signed, sealed, delivered


Ook je make-up tools zoals borsteltjes, kwastjes, pincet, etc. hebben hun plekje nodig. Deze transparante organizer uit plexiglas is uiterst geschikt om langwerpige spullen in op te bergen.

€ 3,00 bij Flying Tiger

7. Swan song

Wie zei er dat je je make-up moet opbergen in een klassieke doos? Deze vaas uit keramiek kan perfect als opbergplaats dienen voor producten zoals mascara, oogpotlood of eyeliner; en het staat nog leuk ook!

€ 35,99 bij Zara Home

Nog meer make-uptips:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.