Home Accessoires De allerleukste slippers

De allerleukste slippers

Als we denken aan zon, zee en strand dan denken we aan bikini’s, badpakken en natuurlijk slippers. De flip flop is ieder jaar weer super populair. En zeg nou zelf, hoe kan het ook anders; je voetjes kunnen meegenieten van de zonnestralen, ze zitten comfy en je trekt ze binnen no time aan en uit. Ideaal! Pamela loves it en deelt de allerleukste slippers met jou!

Eye catching kleuren

Van deze opvallende zomerse kleuren wordt toch iedereen spontaan happy? Bekijk de vrolijke flip flops door op de afbeeldingen te klikken en maak jouw strandlook helemaal compleet! Psst… vergeet niet: in zo’n knallend kleurtje lijk je extra bruin. Wie wil dat nou niet? 

Dierenprints

RAWR! Een key item is de dierenprint deze zomer absoluut. Geef jouw beachlook een edgy touch, klik op de foto en bekijk jouw dierenvriendje in de shop! 

Bloemenpatronen

Heb jij een bikini met bloemenprint? Dan zijn deze slippers écht iets voor jou! Maak jouw look compleet en shop slippers in flower power stijl!

Heb jij slippers gespot maar heb je geen idee waar je ze kunt shoppen? Upload een foto van jouw musthave item en krijg binnen no time antwoord!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.