Home Accessoires De leukste velvet items!

De leukste velvet items!

Velvet, oftewel fluweel. Een stofje dat vaak alleen in de winter wordt gedragen en dan vooral met de feestdagen. Fluwelen items kom je eigenlijk alleen maar tegen in het najaar. Ben jij op zoek naar een mooi velvet kledingstuk of accessoire? Pamela laat jou de leukste items zien voor die mooie velvet touch!

Ondanks dat het pas november is, is het verstandig om nu alvast na te denken over je feestoutfit voor de feestdagen. Waarschijnlijk heb je ook een kerstgala van je school of sportvereniging. Daar wil je natuurlijk wel extra je best voor doen. Een leuke manier om je outfit net dat beetje extra te geven is met een fluwelen touch. Dit kan heel klein in de vorm van bijvoorbeeld een haaraccessoire. Of als je echt flink wilt uitpakken een fluwelen jurk! Kijk hier waar je deze leuke items kunt shoppen!
Ben je op zoek naar andere leuke feestitems? Doe hier meer inspiratie op!  Zoek je een ander item maar heb je geen idee waar je deze kunt kopen? Upload dan een foto van je musthave item op Spot & Shop en we gaan voor je aan de slag!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.