Home Accessoires DIY: Muismat voor online shopaholics

DIY: Muismat voor online shopaholics

Ben jij een ware shopaholic zowel off- als online? En kun je het niet weerstaan om even je favoriete webshops te checken, en jezelf vervolgens wijs te maken dat je al die items in je winkelmandje echt moét hebben… voorkom dat schuldgevoel (dat we allemaal kennen) met deze DIY en maak zelf een muismat met grappige quote!

Dit is wat je nodig hebt:

– Deze foto muismat-kit (te koop bij de Action)
– Een printer
– Schaar
– Snijmat en stanleymes
– Liniaal

Het foto muismat pakket van de Action komt met een sjabloon, een muismat waar je de foto in moet schuiven en een vel fotopapier waar je een foto op moet printen.

Stap 1
Het eerste wat ik gedaan heb zijn deze twee onderstaande afbeeldingen combineren tot een afbeelding.

Je kunt de tekst neerzetten hoe jij dat het mooiste vindt.

Ik vind dat de afbeelding wat speelser wordt, door de tekst schuin neer te zetten.

Stap 2

Voordat je de afbeelding op het foto papier gaat printen, ga je hem eerst op gewoon papier printen om te kijken of het formaat klopt. De foto muismat kit komt met een sjabloon die het juiste formaat heeft van de muismat. Leg je afbeelding over het sjabloon om te kijken of deze overeen komen,

Knip je afbeelding uit.

En zorg dat deze dezelfde hoogte heeft als het sjabloon.

Stap 3

Als het formaat van je test afbeelding goed is en deze in de muismat past, is het tijd om hem op het fotopapier te printen.

Als je printer beschikt over opties voor foto printen is het handig om deze in te stellen (zorg dat je het papier in de printer legt, zodat de foto op de gladde kant wordt afgedrukt!).

Stap 4

Snij met behulp van je snijmat, liniaal en stanleymes de afbeelding voorzichtig uiten schuif hem in de bijgekomen muismat-hoes.

Nu kun je lekker genieten van je online shopping spree’s, en als je dat nare schuldgevoel voelt opkomen… kijk je toch gewoon even naar je muismat ;)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.