Home Accessoires Hair rings is de nieuwste kapseltrend bij de celebs

Hair rings is de nieuwste kapseltrend bij de celebs

hair rings
Herinner je je nog hoe mooi Shay Mitchell er vorige week op de Teen Choice Awards uitzag? Wel, we hadden nog een mooi detail van haar look gemist! Shays schijnbaar simpele dot was langs achter gepimpt met hair rings die in haar haren gevlochten waren. Cool, hè? Wij ruiken een trend!

Haarjuweeltjes

PLL-actrice Shay Mitchell is niet de enige die de hair rings rockt. Kim Kardashian verscheen op haar Snapchat met een kapsel waarin haarjuweeltjes gevlochten waren. En Katy Perry, die zie je met ermee in de videoclip voor haar nieuwste single ‘Rise’. Hair rings is de zoveelste gekke haartrend – remember confettihaar en glitter roots? –  die misschien niet voor elke dag past, maar wél leuk is voor een speciale gelegenheid.

It's all in the details… #putaringonit 😜

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

https://www.instagram.com/p/BItel0AhDu3/?taken-by=kimmysnapchats

Hoe doe je het?

Toegegeven: Shays kapsel ziet er heel ingewikkeld uit. Maar haarjuweeltjes in een gewone vlecht – zoals die van Katy Perry – aanbrengen, is eigenlijk heel simpel. Je vlecht gewoon zoals je altijd zou doen, maar schuift een ringetje over één van de lokken waarmee je aan het vlechten bent op de plaats waar je het hebben wil. Door gewoon verder te vlechten, komt het ringetje op z’n plaats te zitten. Easy peasy lemon squeezy! Onder andere bij New Look verkopen ze de hair rings al.

Hair rings
New Look – € 1,50

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.