Home Accessoires Held(in) op sokken!

Held(in) op sokken!

Sokken zijn misschien wel het vervelendste kledingitem om te dragen. Want moet je deze nu wel of niet kunnen zien? Hoog of laag? Tsja, wat moet je er nu eigenlijk mee? Dit wordt nu allemaal een stuk gemakkelijker, want je sokken mogen weer gezien worden! Pamela laat je zien hoe jij kunt shinen in je… sokken!


Sokken, ik kom ze steeds vaker tegen op straat. Vrij logisch want waarschijnlijk draagt iedereen sokken in zijn of haar schoenen. Maar een lange tijd waren zichtbare sokken echt een no go. Er werd dan ook veel gekozen voor de ‘zogenaamde’ onzichtbare sneakersokken, die iedereen toch wel kon zien. Maar tegenwoordig zijn de klassieke hoge sokken weer terug van weggeweest! Vaak spot ik de sokken in cut-out boots of in Oxford schoenen. Dus koop een leuk nieuw paar hoge sokken in een leuke kleur. Wil je echt flink uitpakken kies dan voor een opvallende print. In deze app kun je de gekste sokken kopen!

Ben jij een echte fashionista? Dan is de app Swipe & Shop echt iets voor jou! Swipe & Shop toont verschillende kledingstukken uit diverse webshops in één app. Nooit meer van de ene app naar de andere om erachter te komen welke kleding nieuw is bij de grote winkelketens. De app is gratis te downloaden en beschikbaar in de Play Store en Apple Store. Download de app ook!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.