Home Accessoires How To Wear: Paisley Print-Haarband

How To Wear: Paisley Print-Haarband

De paisley print-haarband is helemaal hot dit zomerseizoen. Zo zijn Selena Gomez en Kylie Jenner al gespot met deze girly meets rock-‘n-roll haaraccessoire. Benieuwd hoe ik dit hoofdjuweeltje het liefste draag?


1) De klassieke paardenstaart kan natuurlijk niet ontbreken bij mijn favorieten. Vind je dit toch een beetje saai? Vlecht dan een pluk haar uit je staart en draai deze om je elastiek heen. Easy does it!

2) De donut-knot is heus niet alleen voor fancy feestjes; je kunt ‘m ook prima combineren met de wat meer rock-‘n-roll Paisley Print-haarband. Net als Selena! Natuurlijk kun je ook een bijpassend stoer punk-knotje maken, zoals Martje.

3) Voor iedereen die altijd tijd te kort komt in de morgen: knoop de Paisley Print-haarband in je haar en je bent binnen 30 seconden good to go. Heb je zowaar nog tijd voor je ontbijt ;-)!

4) Geef je standaard vlecht een upgrade door deze haarband in je haar te knopen. Ook gaaf om te proberen: vlecht dit doekje in je haar. Onder andere gespot op de catwalk van Hermès en Valentino.

Hoe zou jij de Paisley Print-haarband combineren?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.