Home Accessoires Lekker warme wanten!

Lekker warme wanten!

Wanten alleen iets voor kinderen? Echt niet! Tegenwoordig ben je gewoon helemaal hip met deze handwarmers. Niets is vervelender dan ijskoude handen hebben in de winter. Daarom is het belangrijk dat je deze goed inpakt. Heb jij al een goed warm paar? Pamela laat jou de leukste wanten zien van deze winter.


Heerlijk die wanten! Ik heb ze altijd al lekkerder gevonden van “gewone” handschoenen. Dit komt waarschijnlijk doordat ik kleine handen heb en dan sowieso altijd mijn handschoenen uit moet doen om iets te pakken. Wanten staan schattig en zijn vaak lekker fluffy en zacht. Ook zijn ze vaak voorzien van een leuk  patroontje. Tip voor nog warmere handen, koop een heatpad en stop deze in je wanten! Ben jij nog op zoek naar een paar wanten? Deze kun je hier shoppen!

Ben jij een echte Fashionista en wil je altijd en overal kunnen shoppen? Jouw droom wordt werkelijkheid met Swipe & Shop! Dit is een fashionapp waar je de leukste items van al jouw favoriete webshops kunt bekijken. En dat allemaal vanuit de palm van je hand. Download de app ook!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.