Home Accessoires Make-uplook voor Koningsdag

Make-uplook voor Koningsdag

Het is weer tijd voor een feestje, want op 26 april vieren we koningsdag! Ik laat jullie zien hoe je deze super toffe koninklijke ooglook kunt maken. Zo ben je helemaal party proof.

1xx
Stap 1: Eyeliner. Voor meer tips en tricks over het zetten van een mooie eyeliner, klik dan hier.

2xx
Stap 2: Voor mooie strakke lijnen gebruiken we tape. Plak de tape net boven de eyeliner. Zorg ervoor dat je ongeveer 3mm overhoudt voor de Nederlandse vlag. Je kunt de plakband zo recht of schuin plakken als je zelf wilt.

3xx
Stap 3: Breng een gepigmenteerde witte basis aan in het stuk tussen de eyeliner en de tape. Ik gebruik NYX Jumbo Eye Pencil in Milk. Het is belangrijk dat de basis goed wit is en dat je het einde doortrekt met het eind van de eyeliner wing. Dit geeft een nette en strakke look.

4xx
Stap 4: De blauwe oogschaduw komt uit mijn 88-palette. Breng de kleur met een schuin kwastje aan de binnenkant over de witte basis aan.

5xx
Stap 5: Voor de rode kleur gebruik ik een lipstick (10 – Rimmel Kate). Breng de kleur op het buitenste deel van de basis aan met een schuin kwastje. Zorg ervoor dat je dezelfde lijn aanhoudt als de eyeliner. Zo worden de zwarte eyeliner en de vlag één geheel.

6x
Stap 6: Verwijder voorzichtig het tape.

7xx
Stap 7: Breng met een klein kwastje een beetje oranje oogschaduw onder je oog aan. De oranje kleur komt ook uit het 88-palette.

8x
Stap 8: Een look is nooit helemaal compleet zonder mascara. Vergeet ook je onderste wimpers niet!

11xx
Voor de finishing touch breng ik nog een fel oranje lipstick aan (051 Bubble Gum – Miss Sporty) en doe ik dit leuke haarbandje om mijn hoofd in van Zenner. Ik ben helemaal klaar voor koningsdag! Al moet ik nog wel beslissen wat ik aan ga doen.. Gelukkig komt Graciéla binnenkort met ‘oranje’ fashion tips. Houd de site dus goed in gaten!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.