Home Accessoires DIY: pimp je hak met nagellak

DIY: pimp je hak met nagellak

Ben je uitgekeken op je huidige schoencollectie, maar geen budget voor een nieuw paar? Pimp je hak met nagellak! We laten je zien hoe je je oude shoes een totaal nieuwe look geeft.

Stap 1: Net zoals bij het nagels lakken, breng je eerst een basecoat aan op de delen die je graag wil lakken. Zeker als het deel dat je wil lakken een printje heeft, is het belangrijk een gladde basislaag aan te brengen.

Stap 2: Is de basecoat opgedroogd? Dan kun je nu aan de slag met jouw favoriete nagellak. Wij kozen voor een pasteltint, omdat dit helemaal hot is. Net als bij je nagels breng je eerst één laag aan, voordat je de tweede laag aanbrengt. Wil je niet zo lang wachten? Gebruik dan een haardroger om de lak sneller te laten drogen (maar uhm: vergeet ‘m niet op de koude stand te zetten!)

Stap 2: Natuurlijk kun je ook helemaal losgaan met je nail art-spulletjes. Zo gaven we een van de bandjes ook nog een feestelijk caviar-effect (de kleurrijke bolletjes). Maar je kan met behulp van de basecoat bijvoorbeeld ook schattige veertjes aanbrengen. Of wat dacht je van een stoer crackle-effect? Dat is helemaal aan jou!

Pimp je hak met nagellak: yay or nay?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.