Home Accessoires Snel zijn! De Weekday-winkel opent om 12 uur zijn deuren en de...

Snel zijn! De Weekday-winkel opent om 12 uur zijn deuren en de eerste 100 mensen krijgen een gratis jeans

Weekday
Het leven is aan de rappen – ook wat shoppen betreft. Waarschijnlijk wist je al dat Weekday ging openen in Antwerpen, en vandaag is het ein-de-lijk zover. En er is meer goed nieuws: de eerste 100 (!) enthousiaste shoppers krijgen een gratis jeansbroek cadeau. Say whaaaat?

The place to be? De Kammenstraat in Antwerpen. Daar kan je vanaf vanmiddag (klokslag twaalf uur!) finally de leuke spullen van Weekday shoppen. Hou jij van basics met een edge en een nineties touch? Dan zit jij bij Weekday aan het juiste adres. De kleding kost gemiddeld iets meer dan bij H&M, maar is ook niet onbetaalbaar – no worries! Een comfy knitted sweater voor 60 euro? Daar zeggen wij geen nee tegen. #treatyourself enzo.

Snel zijn!

Wil jij je Weekday-look compleet maken? Dan shop je er best nog een zalige jeans bij. Of je kan supersnel zijn, want de eerste honderd personen die vanmiddag bij de winkel verschijnen, krijgen er gewoon eentje gratis. This is what dreams are made of! Show je ons vandaag nog je aankopen? We zijn alvast superbenieuwd!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.