Home Accessoires Vergeet het hoedje niet!

Vergeet het hoedje niet!

Dit seizoen mag je ‘m écht niet vergeten. Of je nu naar school, de stad, het strand of een festival gaat, een hoedje maakt jouw outfit helemaal compleet. Pamela deelt de leukste musthaves met jou. Lees snel verder en shop jouw favoriet!

Fedora hoed

De fedora hoed bestaat al eeuwenlang en is een échte klassieker. De deukhoed helpt jou door je bad hair day heen, geeft jouw outfit een extra touch en is een vervanger voor je zonnebril die jouw ogen beschermt tegen de felle zonnestralen. Een fashion item die iedere outfit net dat beetje extra geeft.

Flaphoed

Wil jij jouw bohemian look compleet maken of jouw outfit een boho twist geven? De elegante en speelse flaphoed is hét fashion item dat jij nodig hebt! Klik op de afbeelding en bekijk jouw favoriet in de shop.

Rieten hoed

Ook in de zomer goed gemutst de deur uit? Met de rieten hoed zit je altijd goed! Een gipsy accessoire die alleen vanwege zijn rieten structuur al lekker zomers oogt. Laat dat zonnetje maar komen met het rieten hoedje ben jij er helemaal klaar voor

Ben jij net als Pamela helemaal fan van deze hoedjes? Bekijk alle zoektochten naar de trend op Spot & Shop en laat je inspireren!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.