Home Accessoires What’s in my beach bag?

What’s in my beach bag?

Lekker even bijkomen onder de palmbomen, zonnen in het warme zand en zwemmen in de golven: I love the beach! Nu het heerlijk weer is, ben ik er vaak te vinden. Maar wat neem je nou eigenlijk allemaal mee op zo’n dagje strand? Neem in deze post een kijkje naar de must haves in mijn strandtas.


Ik neem altijd een ruime tas mee naar het strand zodat ik alles kan meenemen wat ik nodig heb. Deze leuke tas komt van Accessorize en mijn strandlaken past er makkelijk in.


Als ik naar het strand ga, heb ik altijd deze kleine gele bikini bag bij me, deze is van stof en de binnenkant is van polyester. Dit tasje is dus waterdicht en ik stop hier al mijn spulletjes in die niet onder het zand mogen komen, of nat mogen worden.

Wat je zeker bij je wilt hebben is een flesje water. Vooral als je veel in de zon zit, moet je goed blijven drinken om uitdroging te voorkomen. Ik heb ook water bij me in de vorm van een spray, erg verfrissend als ik aan het zonnen ben. Als je in de zee heb gezwommen kun je soms wat zout water binnen krijgen, daarom neem ik graag wat mintjes mee. En als laatste, het aller belangrijkste, zonnebrand en een lippenbalsem met SPF 20.

Natuurlijk gaan de teenslippers, het strandlaken en de bikini ook mee!

Als ik op het strand lig, wil ik tijdens het zonnen ook graag geëntertaind worden, of dat nou het lezen van een boek of tijdschrift is, of het luisteren naar muziek op mijn telefoon. (Die overigens ook handig is om leuke vakantie foto’s mee te maken). Ook erg belangrijk: wat geld om een lekker verfrissend ijsje te halen!

Dit is wat er in mijn beach bag zit.
Wat nemen jullie graag mee naar het strand?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.