Home App De nieuwe Snapchat upgrade zal ons verslaafder maken dan ooit tevoren

De nieuwe Snapchat upgrade zal ons verslaafder maken dan ooit tevoren

Snapchat
Foto: Frank May/dpa/Corbis
Maaaajor Snapchat upgrade alert! De sociale app heeft een serieuze facelift ondergaan waardoor je voortaan kan videochatten, audiochatten en stickers en foto’s te versturen – en dat allemaal tegelijk. Wow!

Snapchat heeft een major upgrade doorgevoerd en trust us: deze Chat 2.0 is beter dan je ooit had durven dromen. Vóór de update kon je niet veel meer dan berichten sturen en een videogesprek voeren (maar enkel wanneer jij en je gesprekspartner naar het chatvenster keken). Maar dat is nu verleden tijd.

Nu kan je de videofunctie heel eenvoudig inschakelen met de cameraknop en kan je iemand opbellen, of die persoon nu aanwezig is of niet. Ook is het sinds de upgrade mogelijk om audiogesprekken te voeren, en op voorhand opgenomen audio- en videoboodschappen door te sturen. Nog een leuke feature: Snapchat introduceert knotsgekke foto’s en stickers.

Maar het beste nieuws van dit alles? Dat je al deze manieren van communiceren door elkaar kan gebruiken. Hoe? Door je videovenster te verkleinen tot een cirkel op het scherm. Intussen kan je foto’s, stickers, of tekstberichten versturen. Genius! 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.