Home App Oh yeah! Binnenkort komen er weer 72 nieuwe emoji’s bij

Oh yeah! Binnenkort komen er weer 72 nieuwe emoji’s bij

emoji's
Foto: Seventeen
Ze hebben ons goed liggen gehad! Het Unicode Consortium – de mensen die instaan voor de creatie van de emoji’s – verzekerden ons dat er geen nieuwe emoji’s gelanceerd zouden worden tot 2017, maar nu zullen er binnenkort tóch 72 icoontjes aan het toetsenbord worden toegevoegd. Woehoe!

Meer emoji’s = meer fun

De nieuwe reeks emoji’s bevat onder andere een avocado en bacon (EIN-DE-LIJK), een vlinder en een creepy clown.

Denk je dat je gesprekspartner tegen je liegt, dan kan je de Pinokkio-emoji gebruiken met de lange neus. En als je BFF alwéér heeft aangepapt met haar ex, kan je het figuurtje inzetten van het meisje dat zich voor de kop slaat.

Momenteel worden er ook vijf andere emoji’s getest die later gelanceerd zullen worden.

Unicode test momenteel vijf andere emoji’s die later gelanceerd zullen worden. Dat zijn: een dumpling, een gelukskoekje, een take-outdoosje (voor wanneer je ouders niet thuis zijn en je écht geen zin hebt om te koken), eetstokjes (who are we kidding, die dingen gebruik je toch nooit aangezien ze hopeloos onhandig zijn) en een gezichtje met een opgetrokken wenkbrauw. Can’t wait!

emoji's
Foto: Seventeen

De 72 nieuwe emoji’s zouden deze maand nog aan het toetsenbord worden toegevoegd. Spanneeend!

Update 22 juni 2016

They’re here! Ontdek de 72 (!) nieuwe emoji’s in onderstaande video. Onze favorieten? De croissant, de selfie emoji en – uiteraard – de avocado.

Nog meer tech news: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.