Home App Schakel deze Snapchatfunctie uit als je je privacy wil bewaren

Schakel deze Snapchatfunctie uit als je je privacy wil bewaren

privacy
Foto: Snapchat
Zoals je hier al kon lezen, zijn wij helemaal fan van de nieuwste Snapchat upgrade. Maar er is helaas ook een minpuntje aan: één van de nieuwe functies kan je namelijk je privacy kosten. Whuut??

Bye bye, privacy!

De videochats, stickers, filters, … We loooove the new Snapchat. Maar de upgrade bracht ook een – gevaarlijk – nadeel met zich mee: mensen kunnen je nu te pas en te onpas bellen (!) via de app. Leuk als enkel je vriendinnen dat doen, maar minder aangenaam wanneer je volgers hebt waarvan je niét wil dat ze je bellen. #creepystalkeralert

Het probleem is dat Snapchat de functie automatisch heeft ingeschakeld. Je moet ‘m als gebruiker dus zelf handmatig uitschakelen als je niet wil dat eender wie je kan bellen. Hoe je dat doet? Wel, ga in de app naar Instellingen > Mobiel Nummer > Laat anderen mij vinden via mijn mobiele nummer en schakel deze functie uit.

Oef, crisis averted!

Nog meer over Snapchat:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.