Home Beauty 10 x herkenbare dingen voor meisjes die hun haar stijlen

10 x herkenbare dingen voor meisjes die hun haar stijlen

stijlen
Image by © Jutta Klee/Corbis
Je haar in vorm krijgen, het is dikwijls een heel gevecht. Een heleboel meisjes grijpen daarvoor naar de stijltang. Dus als jij je haar heel vaak moet stijlen dan herken je deze dingen so-wie-so!

Je moet jezelf moed inspreken om je haar te wassen

Iedere keer weer is het een heel gevecht om je haar goed te krijgen en dat betekent ook: elke wasbeurt is een work out!

Je haar stijlen betekent prioriteiten stellen

Yep, je legt al net iets meer nadruk op het goed krijgen van je bles of frou. Dat is toch het eerste wat mensen zien als ze je tegenkomen dus dat is voor jou het belangrijkste.

via Giphy

Elke keer nadat je je haar gedroogd hebt zakt de moed je in de schoenen

Want ja, nu moet je eigenlijk nog beginnen met het stijlen zelf. En dat duurt zooooo lang!

Iedere keer als je een verbrande geur ruikt verander je in een ninja

“Is dat mijn haar?” ‘Oh nee, is dat echt mijn haar?!” De rest van de tijd blijf je toch nog enigszins hysterisch loeren of je niet ergens een pluk haar verloren bent.

via Giphy

Die irritante haarpuntjes moeten dringend bijgeknipt worden

Je moet, maar je wil niet en iedere keer als je je haar stijlt word je ermee geconfronteerd: haarpunten die dringend bijgeknipt moeten worden. Volgende keer zeker (yeah right)!

Die vervloekte haren achteraan je kapsel

Vooraan en opzij zijn je haren perfect stijlbaar, maar OMG de rest van je kapsel is zo moeilijk bereikbaar. Het is iedere keer weer de hel om je achteraan te krijgen zoals jij het wil.

via Giphy

Pauzeren is not an option

Als je het ooit al eens gedaan hebt weet je dat het niet goed komt. Pauze nemen om even iets anders te doen is echt geen goed idee. Snel even wat eten, snel even Facebook checken, en voor je het weet is er een half uur voorbij terwijl je haar nog niet eens voor de helft gestijld is. Doorzetten ladies!

Er valt altijd wel iets

Je hebt zoveel spullen om je heen staan op de wastafel dat er altijd wel iets is dat je omver stoot of laat vallen. Nee echt, hoe vaak heb je die anti frizz spray nu al laten vallen?

Dat glorieuze moment wanneer je klaar bent

Time to shine, girl! Je harde werk resulteerde in een prachtig gestijlde coupe waar je het liefst nu meteen mee gaat showen.

via Giphy

Opnieuw wassen? Zo lang mogelijk uitstellen

Je doet echt verschrikkelijk je best om je haar niet te vaak te wassen. Want opnieuw wassen, dat betekent ook opnieuw stijlen. And you just can’t handle it!

Deze dingen herken je vast ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.