Home Beauty 4 gezichtsmaskers die je makkelijk zelf kan maken

4 gezichtsmaskers die je makkelijk zelf kan maken

Geen geld om er eentje te kopen?

gezichtsmaskers
© Unsplash

Het weekend is net begonnen en natuurlijk wil dat maar één ding zeggen: lazy Sunday! Dit is namelijk het ideale moment om jezelf eens goed te verwennen. Kijk onder een dekentje naar je favoriete film of probeer eens een leuk gezichtsmasker uit. Geen geld om er eentje te kopen? No worries, wij hebben vier maskers waarvoor je de ingrediënten so-wie-so al in huis hebt.

Gezichtsmasker met banaan

Bananen zitten vol met vitamine C en laat dat nu net supergoed zijn voor je huid. Mix een rijpe banaan met wat honing en citroensap, en breng dit vervolgens aan op je gezicht. Laat dit goedje even inwerken en spoel het vervolgens met lauwwarm water van je gezicht af.

Gezichtsmasker met koffie

We lusten dan wel geen koffie (jakkes!), maar gelukkig heeft dit product ook nog andere voordelen. Heb je last van roodheid in je gezicht? Coffee to the rescue! Mix het met melk en wat citroensap, en smeer het vervolgens rijkelijk op je gezicht.

Gezichtsmasker met avocado

We loooove avocado’s. Het is niet alleen lekker op een boterham of als dip bij je chips, maar je kan het dus ook op je gezicht smeren. Wil jij net zoals onze favo filmsterren ook een glowy huidje hebben? Lees dan snel verder. Meng een halve avocado met warm water en honing. Laat dit vervolgens tien minuten inwerken en spoel het vervolgens opnieuw af met water. Oké, je ziet er heel even uit als Fiona uit ‘Shrek’, maar het resultaat is écht wel de moeite.

Gezichtsmasker met eiwitten

Een gezichtsmasker op basis van eiwitten is ideaal om je poriën te verkleinen. Mix het met een beetje havermout en laat het vervolgens twintig minuten inwerken. We geven toe dat de geur niet heel aangenaam is, maar je moet er natuurlijk iets voor over hebben.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.