Home Beauty 5 halloweenkostuums geïnspireerd op films, series en celebs uit 2017

5 halloweenkostuums geïnspireerd op films, series en celebs uit 2017

Foto: Pinterest

Een heks, vampier, spook… Je kent de cliché halloweenkostuums wel, de gemakkelijke oplossing waar jij (en met jou vele anderen!) naar grijpt voor een feestje of optocht. Dit jaar is het tijd voor iets anders! Je hebt nog zeker twee weken, dus tijd genoeg om er eens echt iets Instagramwaardigs van te maken. Daarom kozen wij 5 coole kostuums uit die geïnspireerd zijn op films, series en celebs uit 2017.

Pennywise uit ‘IT’

IT‘ is een superenge horrorfilm waar wij nog maanden nachtmerries van zullen hebben. Ga dus voor de look van Pennywise de clown als je je vriendinnen de stuipen op het lijf wil jagen. Als je je crush liever niet wegjaagt, kies je misschien wel best voor een knappere en meer sexy variant… Op Pinterest en YouTube vind je heel wat inspiratie voor de perfecte make-uplook en een kostuum!

16 Taylor Swifts uit ‘Look What You Made Me Do’

Taylor Swift heeft met haar muziekvideo van ‘Look What You Made Me Do‘ heel wat commotie veroorzaakt, maar heeft veel girls ook geïnspireerd voor een halloweenkostuum. In haar video kan je namelijk kiezen tussen wel 16 (!) Taylors die je helemaal zelf kan nadoen.

Vijf YouTubers werkten samen en creëerden elk een van haar make-uplooks uit de video. Het resultaat is bij elk van hen fantastisch, maar natuurlijk kozen we de zombie eruit! Als je de andere vier tutorials wil bekijken, vind je onderaan in de beschrijving de links naar de andere kanalen.

Wonder Woman

Move over Cat Woman, Wonder Woman is onze nieuwe favoriete badass superheldin! Hieronder vind je een make-uptutorial en het kostuum kan je gemakkelijk bestellen op bol.com of een online feestwinkel!

Belle uit ‘Beauty and The Beast’

Deze beauty mag natuurlijk niet ontbreken uit het lijstje. Je kan gewoon haar make-up en outfit nadoen of je kan ook gaan voor een wonde in het gezicht van the beast.

Heb je een vriendje? Laat hem dan als beest gaan! Hoe romantisch zijn matching outfits niet?!

Veronica uit ‘Riverdale’

Wie wil er nu niet uitzien als de stoere, maar ook sexy chick Veronica Lodge? Halloween is het ideale moment om deze look uit te proberen. Succes gegarandeerd en misschien blijft het wel hangen?

Cheryl uit ‘Riverdale’

Natuurlijk hoort Cheryl Blossom ook bij onze top 5 halloweenkostuums. Zo elegant, zo sexy, maar ook heel badass! Probeer deze make-uplook en koop een mooie rode jurk. Gedraag je enkel nog zo sassy als de knappe roodharige en je bent klaar om te gaan!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.