Home Beauty 5 struggles die we allemaal meemaken op het strand (en hoe je...

5 struggles die we allemaal meemaken op het strand (en hoe je ze vermijdt)

strand


Fashionista & Nivea

We hebben officieel nog maar enkele weekjes te gaan voor het weer zomervakantie is, en dat betekent dat wij al met ons hoofd op een mooi strand zitten. Zon, zee en knappe jongens in bloot bovenlijf: wat wil een mens nog meer? Wel, een beach day zonder de gebruikelijke struggles misschien?

1. Je moet kiezen tussen lelijke bikinilijnen die erin bruinen, of halfnaakt zijn met veel mensen rondom je

Als je vrij preuts bent, denk je bij het bikini- of badpakshoppen best na over de tan lines die je zal krijgen. Een strapless badpak of bikini geeft je bijvoorbeeld een lijn die niemand zal opmerken wanneer je kleren draagt, terwijl haltertops – die deze zomer wel heel hip zijn – een opvallend patroon in je borst bruinen. Al moet je met strapless tops natuurlijk oppassen voor de golven, if you know what we mean

Foto: littlefashionparadise.com

2.  Je zonnecrème maakt gele vlekken op je bikini en kleren die er niet uitgaan 

Dit moet zowat de ergste struggle zijn. Heb je net dé perfecte bikini gekocht, vertelt je ma je dat er vlekken op zitten door je zonnecrème en dat ze er niet uitgaan. De nieuwste formule van NIVEA SUN zorgt er echter voor dat het risico op vlekken vermindert. De nieuwe formule combineert twee stoffen – we gaan je de te wetenschappelijke namen besparen – die ervoor zorgen dat de UV-filters minder vasthouden aan het textiel, waardoor ze in de wasmachine makkelijker verwijderd kunnen worden. En minder zorgen om vlekken = meer genieten!*

 

* In vergelijking met voorgaande NIVEA formules zijn vlekken veroorzaakt door de UV-filters makkelijker te verwijderen.

3. Je wil in de zon blijven liggen om te bruinen, maar je smelt zowat van de warmte

Alleen afkoeling kan je redden, en dat komt in de vorm van wind of water. De zee kan een goede oplossing zijn, but let’s be real: écht beach hair ziet er nooit uit zoals in de boekjes en het water is 99% van de tijd nog altijd vriezend koud. Wil je afkoeling zonder van je haar een vogelnest te maken, schaf je dan een miniventilator aan. Je vindt er zelfs die ondertussen verfrissend water sprayen! Zálig.

4. Zelfs als je niet gaat zwemmen, wordt je haar one big mess door het zweet, de wind en de warmte

Eén oplossing: hoofddeksels. Een simpele baseballpet à la de Kardashians, een hippe schipperspet zoals Gigi Hadid of een glamorous strooien hoed: alles is goed om je haren te beschermen tegen de wind en de zon. Plus, je hoofd kan niet verbranden en de zon zal je geen barstende koppijn opleveren. En win-winsituatie!

5. Het zand blijft áltijd aan je lichaam hangen, met een vuile badkamer en boze mama tot gevolg

Het klinkt raar, maar de oplossing is talkpoeder. Het is namelijk enorm irritant om het zand van je af te vegen na een dagje strand, want 1. het gaat gewoon moeilijk 2. je geeft jezelf een scrub die je huid irriteert. Talkpoeder zorgt ervoor dat het zand makkelijker en zonder irritatie te verwijderen is. Sprenkel het over je benen, handen en voeten en wrijf. Je mama zal je dankbaar zijn.

 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.