Home Beauty Deze 5 trendkleuren moet elke nail addict nú in haar collectie hebben

Deze 5 trendkleuren moet elke nail addict nú in haar collectie hebben

Foto: Pinterest
Trends zijn er natuurlijk niet alleen voor je kleding en make-up. Ook je nagels verdienen een modieus tintje! En hoe vaak er ook een mode- of make-uptrend voorbijkomt die net iets té gewaagd is voor jou, op onze nagels durven we bijna alles!

Wat de trends betreft nemen we dit seizoen eindelijk afscheid van de te lange, fake nails. In de plaats daarvoor komen korte, rond gevijlde nagels. Een stuk chiquer én makkelijker dus. Daarnaast kun je variëren van super matte tot hoogglans, wat we allebei op de catwalk zagen. Oh, en vergeet niet dat je helemaal over the top mag gaan met glitters!

1. Nude

Dat nude niet te missen was in je kleerkast, wist je vast al wel. Ook op je nagels is een naakt kleurtje erg mooi. Het ziet er heel classy uit en het past bij zowat elke outfit. Ideaal als je bang bent dat je nagellak gaat vloeken met je kleren.

IsaDora – €9,95
W.I.C. – €5,49

2. Blauw

Met blauw kan je alle kanten op gaan. Zo kan je kiezen voor lichtblauw voor een schattige look, of marineblauw met glitters om je stoere outfit compleet te maken.

Yves Rocher – €3,95
NYX – €3,47

3. Rood

Obviously. Rood is altijd onmisbaar in dit rijtje. Het  is klassiek en tijdloos en zal nooit uit zijn. Met dezelfde tint nagellak kan je er zowel classy als speels en sexy uitzien.

Maybelline – €3,99
L’Oreal – €5,49

4. Grijs

Van zilver tot bijna zwart-grijs: we like it! Grijs is een neutrale kleur, wat ervoor zorgt dat het nooit mis kan gaan met andere kleuren in je outfit.

Essie – €5
Mavala – €5,59

5. Koper

Koper was in je interieur al helemaal hot, nu ook op je nagels.  De warme tint past perfect bij herfstkleuren zoals mosgroen en grijs.

Anny – €9,95
NYX – €3,47

Welke kleurtjes ga jij je aanschaffen?

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.