Home Beauty 6 x beautyproducten waarmee je dit winterweer overleeft

6 x beautyproducten waarmee je dit winterweer overleeft

Dit barre winterweer in combinatie met de verwarming die op volle toeren draait en de lage luchtvochtigheid die daarmee gepaard gaat is niet alleen nefast voor je huid, maar ook voor de rest van je lichaam. Van haar tot handen: wij vonden 6 beautyproducten om dit koude weer mee te overleven.

1. After Oil van RainPharma

After Oil is een huidolie die je onder de douche aanbrengt, weg van de waterstraal, op een natte huid. Je hoeft je nadien enkel nog kort af te spoelen en af te drogen. Na je douche kan je je meteen aankleden want je huid voelt niet vet aan. Een bodylotion is dus niet meer nodig. Genius! After Oil is beschikbaar in drie natuurlijke geuren: Calming Botanical Touch, Sweet Morning Mint en onze favoriet A Zest of Happiness.

€ 17,95 bij de apotheek of op de RainPharma webshop

2. Goodness Indulgent handcrème van Dove DermaSpa

Goodness is de nieuwe lichaamsverzorgingslijn van Dove DermaSpa op basis van omega-olie, bekend om zijn herstellende effect. Met deze crème worden je handen weer zijdezacht én geuren ze naar een mix van romige vanille, rijpe kokosnoot en muskus. Heaven!

€ 4,99 bij de drogisterij en supermarkt

3. Voedende bodymilk van Corine de Farme

Deze romige bodymilk bestaat uit een uniek concentraat van karitéboter, calendula, olijfolie en bijenwas waardoor je huid extra gevoed wordt. Bovendien bevatten de producten van Corine de Farme geen parabenen en zijn ze voor 97% van natuurlijke oorsprong. The best of both worlds dus.

€ 5,50 bij de drogisterij en supermarkt

4. Best Friend crème van JYB Cosmetics

Deze crème van JYB Cosmetics hydrateert en beschermt van kop tot teen dankzij de twee biologische hoofdingrediënten agave en karité. Ze herstelt kleine kloven, maar kalmeert even goed je huid na het zonnen. De Best Friend kan je dus het hele jaar door gebruiken op het gezicht, de handen, de ellebogen, de knieën, de voeten, echt overal!

€ 19,90 op de webshop van JYB

5. Dream Hair Oil van Gliss Kur Oil Nutritive

Muts aan en uit, kap op en af. Ook je haar krijgt heel wat te verduren met dit barre weer. Resultaat: gespleten haarpunten en klitten in het haar. Gelukkig bestaat er het Oil Nutritive-gamma van Gliss Kur. Onze favoriet is de Dream Hair olie met acht micro-oliën die speciaal werd ontworpen om het haar niet te verzwaren en toch diepgaande voeding te geven. Win-win!

€ 9,99, vanaf februari beschikbaar bij de drogisterij en supermarkt

6. Warm Body Oil Vanilla Shea Butter van Kruidvat

Een droge huid heeft een diepe verzorging nodig. Deze voedende lichaamsolie wordt warm bij aanraking met de huid en ruikt heerlijk naar vanille. What’s not to love?

€ 3,99 bij Kruidvat

Let it goooo, dat barre winterweer!

Nog meer tips voor huid en haar:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.