Home Beauty Last van acne? Met deze budgetproof foundation zie je geen puistje meer

Last van acne? Met deze budgetproof foundation zie je geen puistje meer

Het product kost je nog geen tien euro!

Vind je maar geen foundation die je acne en puistjes helemaal verbergt? Gedaan met zoeken, want de Britse blogger Abbie Bull heeft een exemplaar gevonden die je huid helemaal egaal maakt. En het beste nieuws? Het product kost je nog geen tien euro!

De perfecte foundation vinden is echt een helse zoektocht. Tegen dat je een topper gevonden hebt, heb je je zakgeld er al helemaal doorgejaagd. Zeker als je last hebt van acne en puistjes is het vinden van een dekkende foundation niet gemakkelijk.

Voor- en nafoto

Britse blogger Abbie Bull, die last heeft van acne, heeft een dekkende foundation gevonden die maar € 9,95 kost. Ze deelde een voor- en nafoto op Instagram. Het resultaat is werkelijk verbluffend. Er is geen puistje of rode vlek meer te zien!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Mooie glow

Het gaat om de Conceal & Define Foundation van Makeup Revolution. Er bestaat ook een concealer van. Het product heeft een olievrije basis, waardoor het geschikt is voor meisjes en jongens met acne. De foundation geeft een mooie glow op je gezicht. Je scoort ‘m hier.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.