Home Beauty ‘The Hate U Give’-actrice Amandla Stenberg is fan van deze 2 budgetproof...

‘The Hate U Give’-actrice Amandla Stenberg is fan van deze 2 budgetproof beautyproducten

Voor beide items betaal je samen amper 20 euro!

Amandla Stenberg
© Getty

Betaalbare beautyproducten die bovendien nog eens goedgekeurd zijn door onze favoriete celebs? Dat moet je ons alvast geen twee keer zeggen! Wij waren dan ook heel blij toen we ontdekten dat ‘The Hate U Give’-actrice Amandla Stenberg fan is van deze 2 budgettoppers.

‘The Hate U Give’-actrice Amandla Stenberg liet in een recente video voor Vogue zien wat haar skincare- en make-uproutine is. Het eerste wat ze elke ochtend doet? Haar gezicht onderdompelen in een kommetje met ijskoud water. Niet alleen goed voor je huid, maar dankzij die tropische temperaturen van de afgelopen dagen doet het nog eens ontzettend deugd ook.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Budgetproof beauty

Vervolgens gaat Amandla verder met de rest van haar huidverzorgingsproducten. Zo is ze blijkbaar fan van het merk CeraVe dat bovendien lekker betaalbaar is. Dat horen we graag! Een eerste favoriet is de Hydrating Cleanser, deze is geschikt voor de normale tot droge huid en gaat het gelaat zowel reinigen als hydrateren.

Een andere topper van het merk waar de actrice bij zweert is de Moisturing Lotion. Deze is dan weer goed voor wie een droge tot zeer droge huid heeft. De crème zelf heeft een lichte textuur die niet plakkerig aanvoelt en het product gaat je vel intensief hydrateren.

Beide producten hebben dus heel wat goede eigenschappen en dan hebben we het nog niet over het prijskaartje gehad. Beide items zijn namelijk lekker betaalbaar. Voor de twee verzorgingsitems samen tel je namelijk ongeveer twintig euro neer. Wij hebben ze dan ook alvast in ons winkelmandje gezwierd!

De Hydrating Cleanser en de Moisturing Lotion zijn online verkrijgbaar en dit voor 8,96 euro en 12,34 euro.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.