Home Beauty ASOS heeft net hun adventskalender voor 2018 online gezwierd en wij willen...

ASOS heeft net hun adventskalender voor 2018 online gezwierd en wij willen hem

Wij weten alvast wat we dit jaar onder de kerstboom willen terugvinden.

adventskalender
ASOS

Nu het officieel nog minder dan 100 dagen tot Kerstmis is, is het hoog tijd om aan ons verlanglijstje te beginnen. Iets wat daar natuurlijk niet op mag ontbreken? Een adventskalender uiteraard en wij hebben ons favoriete exemplaar nu al gespot.

Met een adventskalender gevuld met chocolade maak je ons altijd blij, maar van eentje met beautyproducten in worden we toch net dat tikkeltje gelukkiger. En hoewel de nazomer nog volop aan de gang is, pakken de meeste merken nu al uit met hun collectie voor de feestdagen. Zo kan je nu al op ASOS hun adventskalender voor 2018 scoren en die ziet er alvast heel indrukwekkend uit.

De Face & Body Advent Calendar van ASOS bestaat uit 24 miniproducten en kan je in huis halen voor 76,99 euro. Niet heel goedkoop, maar je krijgt er natuurlijk heel wat producten voor in ruil. En er zitten heel wat toppers bij, want zo zit er bijvoorbeeld een kleine bronzer van Benefit in, de Strobe Cream van MAC Cosmetics in miniformaat en een testkitje van de Glowstarter Illuminator van GlamGlow.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.