Home Beauty Beauty on a budget: de favoriete producten van redactrice Jolien

Beauty on a budget: de favoriete producten van redactrice Jolien

Vind jij het ook zo moeilijk om de juiste mascara te vinden?

producten

Chanel, Dior, Yves Saint Laurent… Onze oren beginnen al te flapperen wanneer we de namen horen, maar hun luxeproducten zijn helaas (nog) niet aan ons besteed. Don’t worry: er zijn echt wel goedkopere producten die je evengoed een egale huid, lange wimpers en een perfecte blos geven.

De Fashionista-redactrices verklappen hier om de beurt hun favoriete budgetvriendelijke beautyproducten. Deze week is het aan de beurt van Jolien.

1 / 8
Volume Glamour Ultra Black Mascara
Eyeshadow Stix
Super Stay Matte Ink
BB Light
60 seconds Super Shine
Derma Spa Goodness
Foaming Shower Gel
Fleurs de l’Himalaya
Volume Glamour Ultra Black Mascara
Volume Glamour Ultra Black Mascara

Ik heb lang moeten zoeken naar de perfecte mascara en twijfelde altijd tussen een bruine en zwarte kleur, tot ik deze vond. Ik zweer al twee jaar bij de Volume Glamour Ultra Black Mascara van Bourjois en hoewel ik absoluut geen beauty queen ben, ga ik niet naar buiten zonder een laagje van mijn favoriete mascara.

Bourjois – € 8,39

Eyeshadow Stix
Eyeshadow Stix

Ik heb een hekel aan poeder een heb geen geduld en tijd om oogschaduw op mijn oogleden te smeren. Daarom ging ik op zoek naar een handige variant die makkelijk aan te brengen is. De Eyeshadow Stix van Catrice is de perfecte oplossing voor hectische meisjes en past perfect in je handtas! Resultaat: fa-bu-leus!

Catrice – € 4,59

Super Stay Matte Ink
Super Stay Matte Ink

Ik heb wel 1001 lipsticks – inclusief ongeopende verpakking – in mijn kast liggen, maar grijp telkens naar de liquid Super Stay Matte Ink van Maybeline. De lipstick is een jonkie in de Maybelline-collectie, maar kan mij helemaal bekoren! Hij is niet plakkerig of vettig, blijft héél lang zitten en heeft een mooie pigmentatie. Mijn favoriete kleur? 65 Seductress!

Maybelline – € 11,99

BB Light
BB Light

Ik smeer niet graag, maar als ik echt het gevoel heb dat mijn gezicht onzuiver of droog aanvoelt, gebruik ik mijn all-time favourite BB Light crème van Garnier. Hij voelt licht aan en heeft na een paar dagen smeren al een zichtbaar resultaat. Aangezien ik een zeldzame teint heb, en foundation zoeken een echte hel is, gebruik ik de BB Light ook als foundation.

Garnier – € 10,99

60 seconds Super Shine
60 seconds Super Shine

Omdat ik een nagelbijter eerste klas ben, lak ik mijn nagels regelmatig, zodat ik de ‘verleiding’ kan weerstaan. Ik heb een grauwe huid en kies daarom meestal voor een fellere kleur. Het is dan ook niet voor niets dat deze Double Decker Red van Rimmel mijn favoriet is! Pluspuntje: de nagellak droogt héél snel, waardoor je niet eeuwig moet wachten om een tweede laagje aan te brengen.

Rimmel – € 5,82

Derma Spa Goodness
Derma Spa Goodness

Omdat ik een aantal tattoos heb en vaak last heb van een droge houd, smeer ik mij na het douchen regelmatig in met een body crème om mijn huid te voeden. Het is altijd mooi meegenomen als die een lekker geurtje heeft en daarom kies ik steevast voor de Derma Spa Goodness van Dove. De crème ruikt overheerlijk en geeft minuscule glinstertjes af op je huid, heerlijk!

Dove –  € 9,49

Foaming Shower Gel
Foaming Shower Gel

Er gaat niets, maar dan ook echt niets, boven de Foaming Shower Gel van Rituals. De onweerstaanbare geur geeft een oase aan rust en laat je eventjes wegdromen alsof je in een echte spa bent. En nu back to reality: als je echt eens lekker wil ruiken, moet je de Ritual of Hammam uit de winkelrekken plunderen.

Rituals – € 8,50

Fleurs de l’Himalaya
Fleurs de l’Himalaya

Ik ga de deur niet uit zonder een beetje parfum op te spuiten. Ik vind het heel belangrijk om lekker te ruiken en ben een fan van warme geuren, en dat zowel in de winter als in de zomer. Ook mijn favoriete parfum kan je bij Rituals terugvinden: Fleurs de l’Himalaya.

Rituals – € 39,90

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.