Home Beauty BEAUTY: Hoe kun je een puist wegwerken in twee stappen?

BEAUTY: Hoe kun je een puist wegwerken in twee stappen?

We hebben het allemaal wel eens… Niemand wil het, maar tóch gebeurt het: zo’n vieze, grote, rode puist. Natuurlijk komt-ie net op het verkeerde moment en moet je ’m verbergen. Ik laat je zien hoe je een puist in slechts twee stappen kunt wegwerken!

2
Wat je nodig hebt:
-Groene basis
-Schone kwast
-Concealer
-Schone vinger

Stap 1: groene basis
3
Begin met het camoufleren van de roodheid. Dit kun je het beste doen met een groene basis of concealer. De groene kleur zorgt ervoor dat de roodheid zal wegtrekken. Hierdoor kun je makkelijker je concealer of foundation aanbrengen.

Stap 2: concealer
4
De volgende en ook alweer laatste stap is het wegwerken van de groene kleur. Doe dit met een foundation of concealer in jouw huidskleur. Zorg ervoor dat de applicator van de concealer niet je puist aanraakt. Hierdoor kun je bacteriën in je concealerflesje voorkomen. Breng  de concealer aan met een schone vinger en blend ’m  uit met een schone kwast.

5
En weg is je puist! Natuurlijk blijf je wel de ‘bobbel’ zien, maar op foto’s en van veraf is hij volledig onzichtbaar. Ik gebruik zelf geen poeder over de concealer, omdat dit al snel een droog effect geeft. En nu weet je hoe je een puist in slechts twee stappen kunt wegwerken! Succes!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.