Home Fun Dit schattige tasje kreeg al meer dan 88.000 likes en wij begrijpen...

Dit schattige tasje kreeg al meer dan 88.000 likes en wij begrijpen he-le-maal waarom

Ben jij ook zo'n fan van unicorns? 🦄

tasje
Etsy

Eenhoorns, passé? Think again! Dit koffietasje kreeg al meer dan 88.000 likes op Etsy, en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Unicorns zijn nog steeds een trend en wij kregen spontaan zin om zo’n unicorn mug te bestellen. Een item dat niet in onze collectie mag ontbreken!

Heb jij meer dan 88.000 likes en 700 reviews nodig om overtuigd te worden? Wel, dan kunnen we je vertellen dat het tasje zelf een plaatsje wist te bemachtigen op de Editor’s List van het beste van Etsy. Indrukwekkend, toch?!

Unicorns are forever

Wij begrijpen alvast helemaal waarom de tas zo populair is. De mix van paarse tinten met enkele gouden accenten maakt hem het ideale hebbeding voor alle girly girls onder ons. En heb je die prachtige gouden hoorn al gezien?! Wij kunnen niet wachten om er een Instagramfoto van te nemen.

Alleen zullen we toch wat geduld moeten uitoefenen, want het kan drie tot vier weken duren voor je bestelling op de post gaat. Gezien de prijs van de unicorn mug is dat misschien zo slecht nog niet, want je zal er wel even voor moeten sparen. Je betaalt er namelijk minstens 109 euro voor. Pijnlijk…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.