Home Beauty Beauty on a budget: de favoriete productjes van redactrice Laura

Beauty on a budget: de favoriete productjes van redactrice Laura

Deze week laat Laura je in haar make-uptasje kijken.

Chanel, Dior, Yves Saint Laurent… Onze oren beginnen al te flapperen wanneer we de namen horen, maar hun luxeproducten zijn helaas (nog) niet aan ons besteed. Don’t worry: er zijn echt wel genoeg goedkopere producten die je evengoed een egale huid, lange wimpers en een perfecte blos geven.

De Fashionista-redactrices verklappen hier om de beurt hun favoriete budgetvriendelijke beautyproducten. Deze week is het de beurt aan Laura.

1 / 7
Liquid Camouflage Coverage Concealer
Chocolate Elixir Palette
Verzachtende Reinigingsmousse
Make-upremoverpads
Eye Brow Set – Catrice
Flawless Base Set – Real Techniques
Lash Princess Volume Mascara – Essence
Liquid Camouflage Coverage Concealer
Liquid Camouflage Coverage Concealer

Dit product is al jaren een vaste waarde in mijn make-uptas! Deze concealer belooft mijn donkere kringen en onzuiverheden weg te werken. En eerlijk, die belofte maakt Catrice ook echt waar. De substantie is niet te dik en gaat na een tijdje niet in de lijntjes rondom mijn ogen zitten. De concealer is beschikbaar in verschillende andere tinten. Als ik in de zomer bruiner zie, hoef ik dus niet op zoek naar een andere concealer. Ik grijp gewoon naar een tint donkerder, zo handig!

Catrice – € 3,59

Chocolate Elixir Palette
Chocolate Elixir Palette

Voor een speciale gelegenheid durf ik al eens een kleurtje op mijn oogleden te doen. Een vriendin vertelde me ooit dat bij mijn groene ogen bruine tinten het mooist staan. Ik realiseerde me net dat ik naar die raad nog steeds luister. Dit oogschaduwpalette beschikt over kleuren die ik mooi vind passen bij mezelf. Meestal combineer ik een beige tint met een ietwat warmere kleur. Ondertussen heeft I Heart Revolution al verschillende Chocolate-paletten op de markt gebracht. Binnenkort zal ik eens gaan checken of ik er nog eentje kan scoren.

Revolution – € 10,99

Verzachtende Reinigingsmousse
Verzachtende Reinigingsmousse

Oh, wat vind ik het fijn om na een lange dag mijn make-up grondig te verwijderen. De afgelopen jaren heb ik vaak gewisseld tussen allerlei mousses, tonics en reinigingsdoekjes. Met die laatste optie heb ik een haat-liefderelatie. Makkelijk en snel, dat wel, maar mijn huid reageert er altijd zo gevoelig op. Het lijkt soms alsof ik mijn wangen er sta af te boenen. Daarom gebruik ik liever deze verzachtende mousse: hij maakt grondig schoon en daarna voelt mijn huid aan als zachte babybilletjes. Zalig!

Nivea – € 5,59

Make-upremoverpads
Make-upremoverpads

Mijn dankbaarheid gaat ongetwijfeld naar de persoon die deze remover pads heeft bedacht. Doordat de doekjes zijn doordrenkt met lotion, kan ik ze meteen op mijn oogleden leggen. Zachtjes wrijven en mijn oogmake-up komt er makkelijk af. De pads reinigen naar mijn gevoel goed, alleen niet altijd even grondig. ‘s Morgens hangt er soms een donkere schijn onder mijn ogen. Die veeg ik gauw weg met een ander doekje. Buiten dit kleine minputje, heb ik niets aan te merken op dit product.

Kruidvat – € 1,99

Eye Brow Set – Catrice
Eye Brow Set – Catrice

Niets is zo belangrijk als je wenkbrauwen! Al sinds ik make-up gebruik, gebruik ik ook dit setje van Catrice. Waarom ik zo’n fan ben? Onderaan de verpakking zit een verborgen vakje met een borsteltje en pincet. Handig voor als je, net als ik, een warhoofd bent en telkens een pincet vergeet mee te nemen op vakantie . Dit product is trouwens ook multifunctioneel: met de donkere kleur breng ik vaak een lijntje aan op mijn waterlijn.

Catrice – € 3,99

Flawless Base Set – Real Techniques
Flawless Base Set – Real Techniques

Vroeger gebruikte ik nooit kwasten, ik bracht concealer en BB-crème gewoon met mijn vingers aan. Enkele maanden geleden vond ik dat daar verandering in moest komen. Redelijk impulsief kocht ik deze kwastenset van Real Techniques en sindsdien kan ik niet meer zonder. Naast het mooie design voldoen ze aan al mijn eisen: ze hebben geen stroeve, maar juist zachte haren en ze slorpen niet veel van het product op. Deze kwasten zullen ongetwijfeld nog jaren meegaan.

Real Techniques – € 26,99

Lash Princess Volume Mascara – Essence
Lash Princess Volume Mascara – Essence

Last but not least: mascara! Zonder twijfel de favoriete stap in mijn make-uproutine. Ik wil er niet over nadenken hoeveel verpakkingen van deze Essence-mascara ik al opgemaakt heb. Telkens met evenveel enthousiasme. Hij doet gewoon wat een mascara hoort te doen: verlengen, krullen en vooral niet klonteren. De Last Princess Mascara blijft de hele dag zitten. Daarbij is het ook belachelijk betaalbaar. Ik ben fan!

Essence – € 3,39

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.