Home Beauty 8 beautyspulletjes die altijd in je schooltas zouden moeten zitten

8 beautyspulletjes die altijd in je schooltas zouden moeten zitten

Zo kom je flawless de dag door!

beautyspullen schooltas
© Jaizer Capangpangan via Unsplash

Natúúrlijk is het ook belangrijk dat je je boeken en je huiswerk bij hebt op school. En soms is dát al veel om aan te denken, right? Maar als je je de hele dag fris en fruitig wil voelen op school, laat je best ook een plekje in je schooltas voor deze beautyspullen. Zeker nu de herfst eraan komt, ben je maar beter voorbereid!

1. Lippenbalsem (eventueel met een kleurtje)

Gebarsten lippen doen niet alleen pijn, ze zien er ook niet echt uit. Het is belangrijk dat je daarom dagelijks je lips hydrateert met een balsem. Zeker nu het weer frisser wordt buiten! Met de Babylips van Maybelline krijgen ze bovendien een mooi maar subtiel kleurtje.

2. Bodymist

Soms kan je in’t midden van de dag – zeker na een les L.O. – het idee hebben dat je jezelf ruikt. Dan voel je je voor de rest van de schooldag ongemakkelijk, want ruikt je buurvrouw in de klas jou dan ook? Awkward… Deodorant over je geurtje spuiten maakt het alleen maar erger en parfum kan al snel te zwaar zijn voor je medeleerlingen. Bodymist is ideaal: je geurtje wordt verdoezeld, maar je klasgenoten worden niet volledig vergast. Wij zijn fan van de geweldige geurtjes van Body Fantasies, verkrijgbaar bij Di.

3. Handcrème

Ook voor je handen is de koude niet zo vriendelijk. Daarom is het belangrijk dat je ze nu al voldoende insmeert. Maak er een gewoonte van handcrème op te doen wanneer je je handen gewassen hebt na een toiletbeurt. Onze favoriet? De crèmes van & Other Stories!

4. Een borstel

Wind en regen op de fiets, zweet tijdens de LO-les, een kort dutje op je bank: genoeg oorzaken waardoor je haar zich op school transformeert tot een vogelnest. Een borstel of kam in je schooltas kan dan je redding zijn. De super populaire Tangle Teezer bestaat bijvoorbeeld in een pocketversie.

5. Water

Water is toch geen beauty-item, denk je nu? Fout. Water drinken is het allerbelangrijkste wat je kan doen om vanbinnen gezond te zijn en er vanbuiten gezond uit te zien. Je huid, je haar, je nagels: álles ziet er beter uit wanneer je voldoende water drinkt. En dat bereik je het makkelijkst door elke dag een grote drinkbus mee te zeulen naar school. Alleen opletten dat je zeker elke pauze naar de toilet gaat, anders zal je het moeilijk krijgen tijdens de les.

6. Een haarrekker en speldjes

Hoe hatelijk is het wanneer je thuis vertrokken bent met fabulous los haar maar je er tegen de middag als een vogelverschrikker uitziet? Of wanneer je vervelende bles voor je ogen hangt te wapperen tijdens een toets? Een rekkertje en speldjes kunnen áltijd van pas komen, al is het maar om één van je klasgenootjes uit de nood te helpen. Een Invisibobble, bijvoorbeeld, draag je makkelijk en pijnloos als armbandje, tot je ‘m nodig zou hebben als haarrekker.

7. Een spiegeltje

Voel je plots een dikke puist op je kin? Of heb je het gevoel dat er een stuk appel tussen je tanden is blijven steken? Je gsm bovenhalen in de klas is geen optie, wil je niet dat hij afgenomen wordt. Maar even in je minispiegeltje kijken, kan geen probleem zijn.

8. Kauwgom of muntjes

Salami met look gegeten tijdens de middag? Dan ga je geen al te beste indruk maken op je knappe crush naast je in de klas. Kauwgom to the rescue!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.