Home Beauty BEAUTYTIP: dit budgetproof sheet mask is continu uitverkocht

BEAUTYTIP: dit budgetproof sheet mask is continu uitverkocht

Voor nog geen drie (!) euro kan je al een eigen exemplaar in huis halen.

sheet mask
© Getty

Sheet masks zijn momenteel ontzettend populair en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Het gaat vaak sneller dan andere gezichtsmaskers en het levert bovendien ook leuke selfies op. Nu is er een maskertje op de markt dat zo goed is dat het continu uitverkocht is én het is ook nog eens lekker betaalbaar. Beter gaat het volgens ons niet worden, jongens.

Het Moisture Bomb Tissue Mask van Garnier is door heel wat beautylovers gebombardeerd tot een van de beste sheets masks ter wereld. Zo is het maskertje in de winkel vaak erg moeilijk te vinden. Volgens het merk staat het masker bovendien gelijk aan een hele week serum smeren. En dit alles in amper vijftien minuten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ook bij ons is het maskertje ontzettend populair, want op Bol is het momenteel bijvoorbeeld niet leverbaar. Gelukkig kan je met een beetje speurwerk nog eentje op de kop tikken en dit aan een belachelijk lage prijs. Bij Kruidvat betaal je momenteel net geen drie euro voor een exemplaar!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.