Home Beauty Bella Thorne eerlijk over haar acneprobleem: ‘Ik voel me er constant slecht...
ADVERTENTIE

Bella Thorne eerlijk over haar acneprobleem: ‘Ik voel me er constant slecht door, maar dat zou niet moeten’

Bella Thorne
Foto: Instagram @bellathorne
Bella Thorne is altijd heel open geweest over haar problemen met acne. Enkele dagen geleden deelde ze zelfs een selfie met haar fans op Instagram waar haar puistjes heel goed te zien zijn. Net omdat ze weet hoe slecht acne kan zijn voor je zelfbeeld, is ze nu het nieuwe gezicht van het huidverzorgingsmerk Bioré. Ze geeft ook een emotionele boodschap mee aan iedereen die in dezelfde situatie zit. Yasss, girl!
ADVERTENTIE

Omdat Bella Thorne er zo openlijk over durft praten, weet iedereen dat ze worstelt met zware acne. Meisjes die er zelf problemen mee hebben, weten hoe moeilijk het is en hoe onzeker je erdoor kan zijn. Daarom deelt de Amerikaanse actrice af en toe eerlijke foto’s en boodschappen met haar fans. Vorige week deelde ze een natural selfie waarop je duidelijk ziet dat ze last heeft van acne.

#nofilter

Onder de foto schreef ze volgende boodschap: ‘Echte huid-alarm. Het is geen geheim dat ik worstel met acne. Soms is m’n huid zuiver en soms gewoon niet. Ik ben heel zelfbewust en ik voel me constant slecht over mezelf. Maar ik zou me niet moeten slecht voelen. Het is normaal om acne te hebben. Iedereen heeft het. Het is onze maatschappij en social media zoals Instagram die ons vertellen dat we een ‘perfecte huid’ moeten hebben om sociaal aanvaard te worden. Ik ben hier om jou te vertellen: nee! Ik ga mijn huid tonen zoals het is. Wat iemand anders ook zegt. #ownit #beyou #acne #purebeauty #nofilter #lol’

https://www.instagram.com/p/BLVhuoIl8O9/?taken-by=tylerposey58

Gezicht van Bioré

Daarom is Bella Thorne nu het gezicht van het huidzuiverende merk Bioré. Dat zijn de producten die voor haar dan ook het beste werken. Zelf gebruikt ze de Bioré Charcoal Acne Clearing Cleanser en soms Bioré Baking Soda Acne Scrub en ze is er super tevreden over! Bioré heeft producten voor alle huidtypen en dat vindt ze ook fantastisch, want veel merken hebben dat volgens haar niet.

Interview als woordvoerder

Tijdens een interview als officiële woordvoerder van Bioré was ze heel open over wat slechte huid met je zelfbeeld kan doen en wat voor emotionele impact het heeft. ‘Ik heb lang geworsteld met mijn acne, dat heb ik ook altijd gepost op mijn Snapchat, maar ik ben heel enthousiast over deze samenwerking. Ik hoop dat ik op die manier iemand kan helpen! Je kijkt in de spiegel en houdt niet van wat je ziet, tot daar aan toe, maar iedereen kijkt naar je en beoordeelt je op basis van je huid. Zoveel mensen worstelen ermee en toch praat niemand erover. Terwijl het heel normaal is om niet zelfzeker te zijn en je af te vragen of je mooi bent of niet.’ Wow, goed gezegd Bella!

Gelukkig is de ‘Shake It Up‘-actrice omringd door mensen die haar steunen en dat helpt ook volgens haar. Vooral haar zus Dani Thorne is haar steun en toeverlaat als ze zich zo slecht voelt. Awww, cute!

Let me tell you a funny story 👯

A post shared by Dani Thorne (@dani_thorne) on

Als je Bella’s producten zelf wilt proberen, kan je ze hier bestellen!

Lees ook:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.