Home Beauty Zó maak jij jouw benen lenteproof in vijf stappen

Zó maak jij jouw benen lenteproof in vijf stappen

Met het koude weer mag ook je warme dons weer verdwijnen.

lenteproof
Foto: Unsplash

Het is dan misschien nog niet officieel lente, het weer van het afgelopen weekend deed ons toch iets anders geloven. En dus is ook het blotebenenseizoen weer begonnen. Geen idee hoe het met jou zit, maar die van ons zijn er nog niet echt klaar voor. Maar geen zorgen, we hebben een stappenplan opgesteld, waarmee jij jouw benen in no-time lenteproof hebt gemaakt.

1. Scrubben 

Bye bye dode huidcellen, hállo stralend zachte summer legs. Door je benen één keer per week te scrubben, zorg je ervoor dat je huid zijdezacht blijft. Natuurlijk zijn er mooie en fijne scrubs voor, maar je kunt het ook eens met een scrubhandschoen proberen. Of, voor de echte do it yourself-fans onder ons: koffiescrub. Het doet wonderen voor je huid.

2. Smeren

Na het scrubben en scheren is het aangeraden om een vochtinbrengende bodylotion aan te brengen. Je poriën staan dan nog open en je huid absorbeert dus beter de crème. Het resultaat? Benen zo zacht als kussentjes. Beloofd!

3. Zonnen 

Als de zon niet naar jou toe komt, dat haal je hem gewoon naar jou toe. Natuurlijk is er de zonnebank, maar we weten allemaal dat dat allesbehalve goed is voor je huid. Gelukkig zijn er genoeg zelfbruiners die zorgen voor een gezonde glow, zónder dat je er uit ziet als een verdwaald castlid uit ‘Jersey Shore’.

4. Scheren

Met het koude weer mag ook je warme dons weer verdwijnen. Haal je scheermes boven en maak je benen helemaal smooth. Let daarbij op dat je deze fouten vermijdt!

5. Shoppen

Heb je alle bovenstaande stappen met succes uitgevoerd? Dan is het tijd om te shoppen en die benen te showen. In een mooie rok bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een leuke zomerjurk? Reden genoeg om je winkelmandje vol te gooien.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.