Home Beauty BLOG: de allerleukste zomerkapsels van de celebs

BLOG: de allerleukste zomerkapsels van de celebs

zomerkapsels
Copyright: Instagram
Lara beantwoordt elke week jouw meest brandende vragen over school, lastige ouders en de liefde. Als 22-jarige maakte ze het allemaal nét zelf mee en geeft ze je het juiste advies om erdoor te komen zonder schrammen. Beschouw haar als de grote zus waar je altijd bij terecht kan.

De warmere temperaturen van de laatste dagen missen hun effect niet: ik krijg spontaan zin in warme oorden, palmbomen en luchtige outfits. Al moet ik nog zoveel doen voor de zomer officieel begint! Lees: mezelf een zomerse make-over geven, of course.

Eén ding dat ik steevast verander voor de vakantiemaanden beginnen is mijn kapsel. Urenlang zit ik te pinnen op Pinterest. Heb jij ook zin in een nieuwe, frisse coupe? Ik zocht alvast de leukste zomerkapsels van de celebs op. Be inspired!

1. Taylor Swift

Een korte tot middellange bob à la Swiftie is helemaal in deze zomer. Ondertussen ging ze voor de bleached look, maar haar vorige haarkleur is je van het in 2016. Hij kreeg ook een originele naam mee: champagne. Ontdek trouwens hier hoe Taylor haar glanzende lokken onderhoudt.

2. Lucy Hale

Onlangs onderging het haar van Lucy Hale aka Aria uit Pretty Little Liars meerdere drastische veranderingen: eerst knipte ze het tot een korte bob, daarna verfde ze het blond. Beide looks werden door haar fans enthousiast ontvangen. En terecht.

3. Hailey Baldwin

Het prachtige model en it-girl Hailey Baldwin heeft niet alleen een prachtig gezicht, maar ook een kapsel om bij weg te dromen: de ‘lob’ oftewel de lange bob. We want!

4. Khloé Kardashian

Ook de nieuwe stijl van Khloé Kardashian geeft ons serieuze hair envy. Waar ze jarenlang donkere, lange lokken had, is ze nu overgeschakeld naar een kortere frisse lob. Ideaal voor de warmere maanden. Wij vinden alvast dat het haar geweldig staat.

5. Khloé Kardashian – de lange versie

Al zijn alle Kardashians – en Khloé is geen uitzondering – echte haarkameleons. Dat bewees ze toen ze onlangs verscheen met lange golvende lokken (a.k.a. hair extensions).

6. Gigi Hadid

Can we say: ultiem droomkapsel?! Gigi is sowieso al een bron van jaloezie, maar haar blonde beachy waves maken het helemaal af. Perfect voor die zon-, zee-, strandvakantie!

7. Zendaya

Voor diegenen die hun lange haren beu zijn en dringend nood hebben aan iets nieuws voor de zomer: probeer eens een kort kopje. Het staat actrice Zendaya zo goed dat ik bijna overweeg er zelf voor te gaan. Bijna!

8. Halsey

De Amerikaanse singer-songwriter Halsey (née Ashley Nicolette Frangipane, nee ik verzin dit niét) kan niet alleen prachtig zingen, haar kapsel is ook nog eens wauw, wauw, wauw! Plus, hoe snel is dat korte haar gestyled?

Zit je met een vraag voor mij? Twijfel dan zeker niet om me te contacteren:

Je e-mail (verplicht)

Je bericht

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.