Home Beauty TIP: deze budgetproof concealer wist make-upgoeroe NikkieTutorials te overtuigen

TIP: deze budgetproof concealer wist make-upgoeroe NikkieTutorials te overtuigen

Hij krijgt bovendien een plek in haar top vijf!

budgetproof concealer
© NikkieTutorials

Nikkie de Jager aka NikkieTutorials gebruikt meestal iets duurdere producten in haar make-upfilmpjes, maar in haar laatste video probeerde deze experte on all things beautyeen budgetproof concealer uit. Spoiler alert: de blondine was alvast laaiend enthousiast over het product.

Heb jij soms last van onzuiverheden of donkere kringen? Dan mag een goede concealer niet in jouw make-upcollectie ontbreken. NikkieTutorials bewees in haar laatste video alvast dat die niet duur hoeft te zijn, want zij was namelijk erg onder de indruk van de Infaillible More Than Concealer van L’Oréal Paris.

Makkelijk uitblenden

In onderstaande video geeft de make-upartieste haar eerlijke mening over het product en laat ze zien hoe het product er na een hele dag op de baan uitziet. Tijdens het aanbrengen, is Nikkie meteen erg lovend over de concealer. Zo dekt hij erg goed, kan je hem makkelijk uitblenden en accentueert hij geen droge plekjes. Ook op het einde van de dag ziet haar make-uplook er nog steeds flawless uit. ‘Ik ben heel erg onder de indruk’, klinkt het in haar video. Als kers op de taart stelt ze dat deze concealer een plekje in haar top vijf – misschien zelfs top drie – krijgt. Dat horen we graag en als zeker als je weet dat je het product al voor minder dan dertien euro in huis haalt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.