Home Beauty AHA: deze budgetproof foundation is de favoriet van Nikkie Tutorials

AHA: deze budgetproof foundation is de favoriet van Nikkie Tutorials

En het beste nieuws is: je kan hem bij ons krijgen!

budgetproof foundation
© YouTube NikkieTutorials

In een recente video lijst Nederlandse beauty guru Nikkie Tutorials haar favoriete producten van 2018 op. Daar zitten duurdere merken en producten tussen, maar ze spreekt ook vol lof over een budgetproof foundation. En het beste nieuws is: je kan hem bij ons krijgen!

Het is altijd handig om te weten welke producten de echte kenners gebruiken. En als hun aanraders dan nog eens budgetproof blijken te zijn, zijn wij helemaal gelukkig! Wij waren dan ook aangenaam verrast om te horen dat de Nederlandse visagiste Nikkie Tutorials zweert bij een foundation van maar 12,99 euro!

Het gaat om de Conceal & Perfect 2-in-1 Foundation van het Amerikaanse make-upmerk Milani, hetzelfde merk als de roze blush, die vorig jaar meer dan 29.000 keer bewaard werd op Pinterest. Volgens Nikkie biedt het product volledige dekking en blijft het product lang zitten. Het enige wat de visagiste doorheen de dag doet, is hier en daar wat bijpoederen. Ideaal voor wie de hele dag een egale huid wil.

Goedkoop én dierproefvrij

Het product is trouwens niet alleen goedkoop, maar ook nog eens dierproefvrij! Onderaan de website van het merk pronkt namelijk het cruelty-free-logo. Dubbel win!

Benieuwd bij welke producten Nikkie Tutorials het afgelopen jaar nog zwoer? Je ziet het in onderstaande video.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.