Home Beauty Beautyliefhebbers zijn geobsedeerd door deze budgetproof wenkbrauwgel

Beautyliefhebbers zijn geobsedeerd door deze budgetproof wenkbrauwgel

Je scoort hem al voor minder dan 3 euro!

wenkbrauwgel

Op zoek naar een betaalbare wenkbrauwgel die ook nog eens zijn werk doet? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Er is namelijk een exemplaar dat door make-uplovers ontzettend geliefd is en dat heeft niet alleen te maken met het aantrekkelijke prijskaartje.

Wij zijn altijd op zoek naar budgetproof beautyproducten. Waarom zou je nu eenmaal meer gaan betalen als er een goedkoop product is dat het net zo goed of misschien zelfs beter doet. Online zijn er alvast veel lovende reviews te vinden over de Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara van Essence.

Zo schreef iemand ‘Mijn wenkbrauwen zien er natuurlijk, maar gedefinieerd uit. Ik gebruik de gel om plaatsen waar ik minder haartjes heb in te vullen en om enkele grijze haren te bedekken. Daarnaast is het makkelijk om aan te brengen en kan je eventuele foutjes makkelijk corrigeren. Als de gel eenmaal droog is, heb je gegarandeerd een hele dag een mooi resultaat’.

Naast alle positieve commentaren worden wij ook vooral enthousiast door het prijskaartje. De gel kost namelijk slechts 2,59 euro. De verpakking is verder erg compact en je kan het product aanbrengen via een borsteltje.

Net zoals andere wenkbrauwgels bevat ook dit product kleine vezeltjes die ervoor zorgen dat je schaarse plekjes makkelijk kan opvullen. Het uiteindelijke resultaat zijn dan ook mooie, gedefinieerde wenkbrauwen.

De Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara van Essence is te vinden bij Kruidvat en dit in drie verschillende tinten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.