Home Beauty Dupe Alert: M.A.C Candy Yum Yum Lipstick

Dupe Alert: M.A.C Candy Yum Yum Lipstick

Een van de meest populaire kleuren M.A.C lipsticks is ‘Candy Yum Yum’. Deze populaire felroze lipstick is bijna altijd uitverkocht. En terecht! De kleur is echt gorgeous en ook de semi-matte finish is prachtig. Helaas is hij niet voor iedereen beschikbaar. Niet alleen omdat hij zo vaak is uitverkocht, maar ook omdat een M.A.C lipstick aan de prijzige kant is: €18,50 is geen koopje. Nu heb ik een supergoede budgetproof dupe gevonden voor Candy Yum Yum bij het Engelse merk Vivo Cosmetics: de Matte Lipstick in ‘Wow Pink’.

S2

De kleuren zijn echt bijna identiek!

Swatches 2

Links zie je Candy Yum Yum en rechts de dupe van Vivo Cosmetics. Zoals je kunt zien is Candy Yum Yum iets matter en donkerder. Dit verschil is op je lippen bijna niet te zien.

S8x

Hierboven heb ik M.A.C Candy Yum Yum op.

S9

En hier draag ik Vivo Cosmetics ‘Wow Pink’.

S92x

De lipsticks ruiken precies hetzelfde en voelen beide even fijn aan op je lippen. Het enige verschil is de finish van de lipsticks. Wow Pink is iets glossier waardoor je ‘m vaker zult moeten bijwerken dan Candy Yum Yum. Maar… nu het allerbeste: de prijs van de Vivo lipstick. De lipstick bestel je online voor £1,99, omgerekend is dit ongeveer €2,40. Dit scheelt dus meer dan €16 met een M.A.C lipstick! Ik ben heel erg enthousiast over de Vivo Cosmetics lipstick en het is dan ook zeker een aanrader.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.