Home Beauty COOL: chocolate nail art die je kan opeten!

COOL: chocolate nail art die je kan opeten!

chocolate nail art
Foto: YouTube Nailed It NZ
Dat de beauty– en foodtrends ver kunnen gaan, weten we al langer. Maar een combinatie tussen beauty en food slaat alles. 2016 is het jaar van de vreemde, maar coole trends. Nagelartieste Jessie Mills heeft zonet eetbare chocolate nail art uitgevonden. So cool!

Nagelartieste en YouTuber Jessie Mills (@naileditnz) kwam dankzij een vriendin op het idee om nagels van chocolade te maken. Het was eigenlijk bedoeld als een grap, maar we all know social media en dit kan dus echt nog een nieuwe trend worden. Ze gebruikte donkere, karamel en witte chocolade waarmee ze een indrukwekkend resultaat creëerde.

Do it yourself

Wil je zelf chocoladenagels? Het is gemakkelijker dan je zou denken. Het enige wat je nodig hebt, is chocoladeglazuur en suikerpareltjes als versiering! Spuit het glazuur in cirkelbeweging op je nagel, werk af met de parels en laat drogen. Uit de video kan je afleiden dat het glazuur niet hard wordt, maar wel superlekker is!

Misschien niet de handigste of meest hygiënische trend, maar wel leuk om eens te proberen en daarna op te eten! Anders kan het nogal een smeerboeltje worden. Chocolade o-ver-al.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.