Home Beauty Dé NYE-look voor durvers: rainbow glitter hair

Dé NYE-look voor durvers: rainbow glitter hair

glitter
Foto: Instagram @majormoonn
Je hebt het waarschijnlijk al wel door, maar we loooove glitter! Vorige week kozen we voor jullie al de leukste glitter-items uit voor tijdens de feestdagen, en nu hebben we ook nog een schitterende – letterlijk – trend ontdekt die wij so-wie-so gaan uitproberen: rainbow glitter hairDaniel Moon is de artiest achter de glittergel Major Moonshine. Hij laat in een tutorial zien hoe je de glitters aanbrengt. So cool!

Als jij, net als ons, maar niet genoeg kan krijgen van de glittertrend, dan zal je dit helemaal geweldig vinden! Na de glitter roots is er nu rainbow glitter hair en het is all over Instagram. Het is even magisch als het klinkt, maar volgens ons ook wel een ongelooflijke smeerboel als je het zelf probeert. Je kan het subtiel of net heel opvallend aanpakken, maar het zal er sowieso amazing uitzien. Het feit dat je achteraf nog wekenlang vol glitter zal hangen, moet je ‘r maar bijnemen. There’s no such thing like too much glitter, toch?

Major Moonshine

Het was Nikki Lee,  hairstyliste bij Nine Zero Salon in Los Angeles, die model stond voor Daniel Moon. Zij postte een foto van haar schitterend regenbooghaar op haar Instagrampagina. Daniel Moon, de man achter de glittergel, laat in een tutorial voor website Beauty Coach zien hoe je de glitters op het haar aanbrengt en het is echt een magisch resultaat.

Ook Nina Dobrev van ‘The Vampire Diaries’ werkte haar vlechten af met Major Moonshine voor haar American Music Awards-look en ze zag er fan-tas-tisch uit!

Je kan de gel jammer genoeg nog niet kopen bij ons, maar hopelijk komt daar snel verandering in! Je kan het wel zelf proberen natuurlijk. Mix doorzichtige haargel met jouw glitters en breng het aan waar je maar wil. We’re ready for New Year’s Eve!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.