Home Beauty Deze 3 beautyhacks van ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale zullen je écht...

Deze 3 beautyhacks van ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale zullen je écht helpen

Zo kan je er even flawless uitzien als zij!

Lucy Hale
Foto: Instagram @lucyhale

Vraag jij je ook af hoe het komt dat celebs er toch altijd zo flawless uitzien? Geen haartje dat eruit springt, eyebrows on fleek, een prachtige make-uplook… Op den duur zou je denken dat dat hun natuurlijke look is, maar dankzij Lucy Hale weten we dat er bij haar ook wat trucjes aan te pas komen. En die deelde ze met plezier met haar fans!

Als er één actrice is op wie we echt jaloers zijn qua make-up en haarstijlen, dan is het beautyqueen Lucy Hale wel. Ze komt met elke stijl weg en alles zit ook altijd zo perfect. Wij dachten dat ze dagelijks onder handen werd genomen door een beautyteam, maar nu blijkt dat ze eigenlijk zelf een échte pro is als het aankomt op make-up. De ‘Pretty Little Liars‘-actrice deelde drie hacks met Cosmopolitan. En die zijn niet alleen geniaal, maar ook nog eens gemakkelijk om zelf te proberen!

Gebruik een haarspeldje om je valse wimpers aan te brengen

Lucy bracht op de set van ‘Pretty Little Liars’ dagelijks zelf haar valse wimpers aan en is er dan ook een echt pro in geworden! Haar geheim? Deel een haarspeldje in twee, doe wat lijm op de uiteinden en gebruik het speldje om de lijm op de valse wimper te doen. Zo heb je meer controle over de hoeveelheid die je gebruikt en verspil je ook veel minder.

Hou je wenkbrauwen on fleek met haarlak

Ook voor je wenkbrauwen heeft ze de ultieme tip om ze op hun plaats te houden. Zij spuit namelijk haarlak op een propere mascaraborstel en kamt er meteen haar wenkbrauwen mee. Zo blijven ze de hele dag on fleek!

Meng verschillende lippenstiften om dé perfecte kleur te creëren 

Lucy Hale experimenteert blijkbaar graag met lippenstift. Ze kiest telkens twee kleuren uit en brengt de ene aan op haar onderlip en de andere op haar bovenlip. Daarna perst ze haar lippen samen en beweegt ze ze over elkaar. Zo creëert ze een unieke en perfecte kleur!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.