Home Beauty Deze budgetproof make-up droeg Beyoncé tijdens haar optreden op Coachella

Deze budgetproof make-up droeg Beyoncé tijdens haar optreden op Coachella

De mascara die ze op had is één van onze favorieten 👌

Beyoncé
© Instagram @beyonce

Afgelopen weekend zette Beyoncé het festival Coachella op zijn kop met een nu al legendarisch optreden. Queen B wisselde maar liefst drie keer van outfit, maar haar make-up bleef doorheen de bijna twee uur durende show dezelfde én altijd even flawless, ondanks het dansen, springen en zweten. Peperdure producten, denk je? Nope, Bey droeg betaalbare make-up die wij – en misschien jij – ook in onze stash hebben.

L’Oréal en MAC

Beyoncés make-up artist Sir John vertelde aan Refinery 29 dat de make-up van de zangeres geïnspireerd was op een film uit de jaren ’80, genaamd ‘School Days’. Het was de bedoeling Bey er te laten uitzien als een universiteitsstudente op een campus.

De zangeres verscheen met een smokey ooglook met glitters en nude lippen op het podium. De ooglook creëerde Sir John door glitters in alle kleuren van de regenboog te mengen met terracotta-kleurige glitters en die aan te brengen op het ooglid. Afwerken deed hij door onderaan het oog de Technakohl Liner van MAC in de kleur Brownborder aan te brengen, terwijl hij vanboven een zwarte eyeliner gebruikte. ‘Ik zeg altijd tegen vrouwen dat, ook al maak je je wing met een zwarte eyeliner, onderaan is een koffiekleur altijd een beter idee omdat dat je oog niet zwaarder maakt’, aldus de make-up artist. Voor 17 euro heb je de liner die John gebruikte al.

Voor de wimpers van Queen B gebruikte Sir John een mascara van een kleine 15 euro, namelijk de Lash Paradise van L’Oréal. In Europa kwam die mascara uit in een andere verpakking en onder de naam Paradise Extatic, maar het product zou exact hetzelfde zijn als de Amerikaanse versie. En laat die Paradise Extatic nu net een van onze favorieten zijn!

Beys lippenstift was ook van L’Oréal, maar de Infallible Pro Matte Chocolate Scented Liquid Lipsticks zijn bij ons helaas (nog) niet verkrijgbaar. In de Verenigde Staten kwam de lippenstiften met chocoladegeur – hemels! – pas begin maart uit, dus het is goed mogelijk dat ze er bij ons nog aankomen.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Meer celeb beauty:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.