Home Beauty LOVE: deze glitterlakjes zijn all we need om het feestelijk gevoel nog...

LOVE: deze glitterlakjes zijn all we need om het feestelijk gevoel nog even vast te houden

De feestdagen zijn nu écht voorbij, en wij hebben officieel last van de new years blues. Geen pakjes meer om uit te pakken en geen feesttafels meer om aan te schuiven? Booh. Gelukkig kunnen we de feestelijke vibes wel nog even vasthouden, en dat met deze leuke lakjes.

Wanneer er nieuwe lakjes van Essie in de winkel liggen, worden wij altijd héél gelukkig. En wanneer die lakjes bomvol glitter zitten, kan ons geluk pas écht niet op. De ‘Luxeffects’-collectie is eigenlijk bedoeld voor de feestdagen, maar dat betekent niet dat we ze anno januari 2017 niet meer kunnen dragen, toch?

Glow your own way

Glow your own way‘ heeft brons- en ivoorkleurige glitters, waardoor hij elke manicure laat sprankelen. Je kan ‘m – net zoals de andere ‘Luxeffects’-lakjes – alleen dragen of als topcoat bovenop een ander lakje.

glitter

In the mood ring

In the mood ring‘ is een onyxkleurige lak die subtiele gouden glitters bevat. Hij zou sterren tegen een donkere hemel moeten voorstellen, maar wij vinden hem eigenlijk nog véél mooier.

glitter

Discodoll

Discodoll‘ is dé perfecte feestlak voor pink ladies. De glimmende zilverkleurige lak zit bomvol met heerlijke roze glitters die niet anders dan superfeestelijk kunnen zijn. Girly, wij?

glitter

Tips & tricks

Wil je de lakjes op zichzelf gebruiken? Dan is dit dé truc om de lak zo dekkend (lees: glitterend) mogelijk aan te brengen. En hoeveel wij ook houden van glittermanicures, het verwijderen van een glitterlakje can be a bitch. Dit is de meest handige manier om de glitters weg te halen wanneer je #NOTD zijn beste tijd heeft gehad.

glitter

De ‘Luxeffects’-lakjes van Essie shop je voor € 12,49 in de drogist.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.