Home Beauty Deze it-girl is de nieuwe ambassadrice van make-uplabel Rimmel

Deze it-girl is de nieuwe ambassadrice van make-uplabel Rimmel

Rimmel
Foto: Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM/Reporters
Rimmel London kondigt met trots aan dat niemand minder dan de Britse – hoe kan het ook anders? – it-girl Cara Delevingne het nieuwe gezicht van het cosmeticalabel wordt. “Ik ben vereerd om met Rimmel London te mogen samenwerken. Het is het eerste make-upmerk waar ik als tiener mee in aanraking kwam“, aldus het 23-jarige topmodel.

“Cara was een vanzelfsprekende keuze”

Het multigetalenteerde Britse model en actrice Cara Delevingne sluit zich aan bij de Rimmel-familie en zal voor het make-upmerk in een serie advertentiecampagnes schitteren. Cara staat bekend om haar krachtige uitstraling en trendsettende stijl. Volgens Rimmel was het dan ook vanzelfsprekend om voor haar te kiezen als ambassadrice.

“Naast haar fenomenale succes als model is ze een talentvolle actrice met een glansrijke carrière in het verschiet en een inspirerende jonge vrouw met een grote schare fans waarvan meer dan 36 miljoen volgers op sociale media”, aldus het label. En vooral dat laatste is natuurlijk strategisch slim gezien.

Rimmel
Foto: Rimmel London

Over haar nieuwe samenwerking met Rimmel London zegt Cara het een eer te vinden om met het merk te mogen samenwerken. “Het is het eerste make-uplabel waar ik als tiener mee in aanraking kwam. Ik ben een echte London Girl en Rimmel vertegenwoordigt echt de inspirerende beautytrends.”

Ook Johanna Bussinelli, Chief Marketing Officer Colour Cosmetics bij Coty, is enthousiast: “Cara is de verpersoonlijking van Rimmel. Met haar krachtige, moderne look, passie voor mode en zelfverzekerde houding, toont ze dat echte schoonheid van binnenuit komt. Ze wordt wereldwijd bewonderd om haar individualiteit en zelfexpressie“.  Bij Rimmel zijn ze er dan ook vab overtuigd dat Cara een nieuwe generatie vrouwen zal inspireren en een andere kant van de eclectische Britse look zal laten zien.

Cara is de verpersoonlijking van Rimmel. Met haar krachtige, moderne look, passie voor mode en zelfverzekerde houding, toont ze dat echte schoonheid van binnenuit komt.

Om de samenwerking te vieren, maakt Rimmel het nieuws over Cara op baanbrekende wijze bekend: in de allereerste Global Snapchat-persconferentie ooit, die loyale Rimmel-fans en volgers de unieke mogelijkheid biedt om in contact te komen met het nieuwe gezicht van het merk.

Wil jij Cara graag een vraag stellen? Stel ze op Twitter met de hastag #RimmelxCara en misschien beantwoordt de it-girl jouw vraag vrijdag wel tijdens de persconferentie wordt gehouden, waarin Cara haar favoriete vragen van het publiek selecteert en live op Snapchat zal beantwoorden.

Nog meer beauty:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.