Home Beauty Dit is de favoriete mascara van make-upartiesten in Hollywood

Dit is de favoriete mascara van make-upartiesten in Hollywood

mascara
Image by © P.Michele/Retna Ltd./Retna Ltd./Corbis
Ook zo jaloers op de prachtige volumineuze wimpers van de celebs? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want die sexy blik is lang niet zo onbereikbaar als je zou denken. De favoriete mascara van de sterren is namelijk gewoon bij ons te koop voor amper € 15,99!

Volumineuze wimpers voor een spotprijsje

Make-upartiesten staan erom bekend om érg kieskeurig te zijn als het op hun producten aankomt – wat we uiteraard volledig begrijpen. Als je toegang hebt tot de meest fancy en dure producten ter wereld en verantwoordelijk bent voor beroemde gezichten, waarom zou je dan genoegen nemen met iets wat niet het beste van het beste is?

Al hoeft dat niet te betekenen dat het beste van het beste ook het duurste van het duurste is. Eén van de mascara’s waar make-upartiesten in Hollywood vaak beroep op doen, is de Voluminous Mascara in Extra Black van L’Oréal Paris. Als je lange, volle en vooral gitzwarte wimpers wil à la de Kardashians dan is dit jouw go-to product.

Voluminous Mascara in Extra Black van L’Oréal Paris, € 15,99

Visagisten Mario Dedivanovic en Ariel Tejada die vaak samenwerken met de Kardashian clan zijn fan van de mascara omdat het “de donkerste zwarte mascara is die er bestaat”.

Tejada: “Deze mascara zorgt voor klontervrije, intense en dik aangezette wimpers. En ja, toevallig is hij erg betaalbaar.” Al denken we niet dat de Kardashians rekening hoeven te houden met de prijs van hun make-upproducten, maar voor ons is het mooi meegenomen natuurlijk!

Chrissy Teigen en Kim Kardashian (foto: Reporters / XPosure)

Ook visagiste Mary Phillips – die al Khloé Kardashian, Chrissy Teigen en Jennifer Lopez klaarmaakte voor red carpet events – vindt deze mascara een topproduct. “Hij is heel vlot aan te brengen en wordt niet klonterig of droog“, aldus Phillips.

De make-upartieste geeft toe dat sommige mascara’s iets te va-va-voom kunnen zijn om mee naar school te gaan, maar volgens haar is dit product geschikt voor eender welke gelegenheid.

Een inktzwarte, volumineuze mascara die werd goedgekeurd door menig visagist in Hollywood en amper € 15,99 kost? Nope, you’re not dreaming! Je shopt ‘m hier.

Bron: Allure

Nog meer beauty:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.