Home Beauty Dit make-upsponsje verovert Instagram en wij willen het nú hebben

Dit make-upsponsje verovert Instagram en wij willen het nú hebben

make-upsponsje
Foto: Instagram @realtechniques
Sinds een tijdje heeft elke make-up lover een sponsje in haar stash zitten. Foundation egaal en goed aanbrengen is nooit zo makkelijk geweest al nu, toch? De populairste spons is zonder twijfel de druppelvormige Beautyblender, maar die krijgt nu serieuze concurrentie!

We zien op Instagram steeds vaker een diamantvormig sponsje met een marmerachtig kleurtje verschijnen. De Miracle Diamond Sponge van Real Techniques ziet er niet alleen superleuk uit, ze zou ook echt wonderlijk werk leveren.

Diamonds really are a girl's best friend. ? #MeetTheMiracles

A post shared by Real Techniques (@realtechniques) on

Het make-upsponsje heeft 13 kanten, waardoor je het makkelijk kan gebruiken voor meerdere make-upproducten. Geen twee Diamond Sponges zien er exact hetzelfde uit, maar ze hebben wel allemaal grote zijvlakken, kleine zijvlakken, een puntige onderkant en een platte bovenkant. Die dienen allemaal voor verschillende toepassingen.

When you tell #bae you deserve the biggest diamond ever. #MeetTheMiracles

A post shared by Real Techniques (@realtechniques) on

Het puntje kan je – net als bij de Beautyblender – voor kleine imperfecties gebruiken. De grote zijvlakken dienen om make-up op grotere delen van je gezicht zoals je voorhoofd en wangen aan te brengen. Omdat die vlakken duidelijk van elkaar gescheiden zijn, kan je eentje bijvoorbeeld gebruiken voor je foundation en een ander voor je concealer of creme blush. De kleine zijvlakjes zijn ideaal voor precisiewerk rond je ogen, wenkbrauwen of mond. Het bovenvlak dient dan weer voor het blenden. Multifunctioneel, quoi.

Het allerleukste aan dit sponsje, is dat je het voor minder dan tien euro al in je collectie hebt. Een diamant voor zo’n geld, daar kunnen wij niet aan weerstaan. Je kan de Miracle Diamond Sponge gewoon kopen op de webshop van Real Techniques. Bij Di wordt het merk ook verkocht en zal het nieuwe sponsje binnenkort waarschijnlijk wel in de winkel liggen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.