Home Beauty Dit zijn de 4 beste mascara’s ter wereld volgens de make-upartiesten van...

Dit zijn de 4 beste mascara’s ter wereld volgens de make-upartiesten van de celebs

mascara's
Tenzij je werd geboren met megalange wimpers die ook nog eens perfect krullen van zichzelf, is mascara niet uit jouw beautyroutine weg te denken. Gezien wij enkel het beste willen voor jou, verklappen wij de vier favoriete mascara’s van de celebs.

1. Diorshow Iconic Overcurl van Dior

Diorshow Iconic Overcurl van Dior, € 34,99

Wordt gebruikt door o.a. Zendaya, Sarah Hyland, Olivia Holt

Make-upartiest Allan Avendaño: “Deze mascara van Dior is mijn favoriet vanwege zijn magische borstel. Hij helpt echt om de wimpers omhoog te krijgen en geeft je een open blik. Het volume dat deze mascara aan je wimpers geeft, is ongezien. Twee laagjes en het lijkt wel alsof je valse wimpers draagt!”

Full Lash Volume Mascara van Shiseido

Full Lash Volume Mascara van Shiseido, € 29,00

Wordt gebruikt door o.a. Gigi Hadid, Hailey Baldwin, Suki Waterhouse

Make-upartiest Benjamin Puckey: “Momenteel ben ik verliefd op deze mascara van Shiseido. Hij geeft volume, klontert niet en maakt de wimpers echt langer en voller. Voor ik de mascara aanbreng, krul ik de wimpers met een wimperkruller. Wanneer het tijd is voor de mascara, zet ik het borsteltje aan de wortels en ga ik met zigzagbewegingen naar het uiteinde van de wimpers.”

Hypnôse Doll Lashes Mascara van Lancôme

Volume Effet Faux Cils Mascara van Yves Saint Laurent, € 27,99

Wordt gebruikt door o.a. Leighton Meester, Camilla Belle, Sky Ferreira

Make-upartieste Suzy Gerstein: “I loooove deze mascara van Yves Saint Laurent. Hij is perfect om ’s avonds mee uit te gaan, want hij maakt je wimpers extra dik en volumineus. Voor een natuurlijk effect gebruik ik de zwarte mascara op de bovenste wimpers, en de bruine versie onderaan. Ik ben ook fan van het marineblauwe exemplaar omdat je oogwit er helderder door lijkt.”

Nog meer over mascara:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.