Home Beauty Dit zijn de beste DIY Facials!

Dit zijn de beste DIY Facials!

Een masker op je gezicht is perfect om je huid weer een oppepper te geven en je kunt ze ook heel makkelijk zelf maken. Wij hebben de beste DIY facials voor je op een rijtje gezet!

1. Avocado, banaan en honing

Heb jij een droge huid? Dan is dit masker perfect voor jou! De avocado zit boordevol vitamine B en E en de honing verminderd roodheid. Mix een halve avocado, een halve banaan en een theelepel honing tot een papje en breng het aan op je gezicht. Laat het 20-25 minuten inwerken en jouw huid is so smooth!

2. Tomaten masker

Tomaten zitten boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten en kunnen de poriën  verkleinen. Doe een rijpe tomaat, een theelepel citroensap en een eetlepel havermout in een blender en mix het tot je een pasta hebt. Breng het aan op je gezicht, laat het 10 minuten inwerken en spoel het af met warm water.

3. Pompoen en yoghurt

We love pumpkin! Natuurlijk om heerlijke pumpkin pie te maken, maar ook om op ons gezicht te smeren. Pompoen zit namelijk boordevol vitamine A wat zorgt voor een gladde huid. Yoghurt is een natuurlijke exfoliant, dus get ready to glow! Mix 4 eetlepels pompoen puree, 2 theelepels honing en 4 eetlepels yoghurt tot een papje en breng het aan op je gezicht. Laat het 15-20 minuten inwerken en spoel het dan af met warm water.

4. Avocado en mango

Super refreshing en perfect om jouw huid iets meer te hydrateren met dit grauwe weer. Doe twee eetlepels honing, twee eetlepels avocado, twee eetlepels olijfolie en 1 mango in een blender en mix het tot je een pasta hebt. Breng het aan op je gezicht, laat het 15-20 minuten inwerken en spoel het dan af met warm water.

5. Honing, kaneel en nootmuskaat

WARNING: dit masker ruikt zo lekker dat je het van je gezicht wilt likken! Met de feestdagen is dit masker natuurlijk perfect. Mix een theelepel kaneel, een theelepel nootmuskaat en twee eetlepels honing met elkaar en breng het aan op je gezicht. Laat het 20 minuten inwerken en spoel het af met warm water.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.