Home Beauty ZIEN: dit zijn de eerste beelden van de Balmain x L’Oréal-lipstickcollectie

ZIEN: dit zijn de eerste beelden van de Balmain x L’Oréal-lipstickcollectie

Balmain
Instagram: lorealmakeup

In mei werd er al aangekondigd dat modehuis Balmain en L’Oréal samen een make-upcollectie gingen uitbrengen en vandaag kunnen we jullie ein-de-lijk de eerste beelden laten zien. Lezen op eigen risico, want je gaat ze allemaal willen kopen!

Een lipstickcollectie van Balmain en L’Oréal? Dat kan gewoon niet slecht zijn. Gelukkig hoeven we niet langer te gissen naar de verschillende kleurtjes, want beide merken hebben nu de eerste beelden van hun collab vrijgegeven.

Lipstick heaven

De collectie is onderverdeeld in drie categorieën namelijk #CoutureTribe, #GlamazoneTribe en #RockTribe. In de eerste groep zitten er vier kleurtjes namelijk Dominion (felrood), Liberation (een paarse kleur), Confession (een koraalachtige tint) en Confidence (roségoud).

In de tweede groep zit Fever (een oranje lipstickleur), Glamazone (een bruine tint), Urban Safari (beige) en Balmain Instinct (een kakigroene kleur). Last but not least vind je in de derde categorie nog Power (donkerbruin), Legend (grijsbruin), Rebellion (donkerblauw) en Freedom (donkerpaars).

De eerste beelden van de lipsticks hebben we dus al, maar op een releasedatum is nog even wachten. Gelukkig zouden de lippenstiften al vanaf september verkrijgbaar zijn en oefenen we dus niet al te lang geduld uit te oefenen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.